EKKO | 2023-11-11 - Dj-maraton

Dj-maratonLørdag 4. november presenterer vi et 15-timers dj-maraton. Vi har samlet inn et bredt spekter av aktive djs / tastemakers fra Bergens undergrunnsmiljøet. Alle djs spiller ca. 30 minutter. Hele arrangementet fulles også av visuelle krumspring fra VJ Ola Lysgaard. I forkant har alle som deltar fått presentere 3 av sine favoritt låter som kan leses i årets festival blekke.

Bekreftede djs (A-Z)

Adele Seip, Al Skua, Duafen, Erik Bjelland, Hildisvini, Ida Nerbø, Julie Silset, Kromoplastik, Larserpistol, Little Miss Lucifer, Luke Drodz, Marshion, Malene Monslaup, Morten Joe, Olav Eggestøl, Reckless Kettle, Rudi Valdersnes, Said Wayra, Sausan, Simon Opitz, Sletten Karina, Trym Søvdsnes, Ungellillemy ++Dato: lørdag 11.11.

Tid: 14:00

Sted: Vestre - Rom for svett dansemusikk

Åpningstid: 03:34