2023-11-04 - Sotofett & LNS

Sotofett & LNS

(Norge & Canada / Wania & Tresor)

For den norske undergrunnsscenen er Sotofett og LNS to store favoritter, og det er lett å forstå. Det er noe magisk som skjer når de legger plater på vinylspillere. Fra nålen strømmer det sømløst flere tiår med musikkhistorie. Sotofett og LNS har jobbet sammen tidligere på mange utgivelser, men som duo er de først og fremst kjent for utgivelsene på Wania og Tresor. Som duo har de produsert house, ambient, tribal, leftfield og dub. Deres siste store krumspring sammen var albumet «Sputters», utgitt på Tresor i 2021.Dato: lørdag 4.11.

Åpningstid: 11:00 - 03:00

Tid: 00:45 - 02:30

Sted: Østre, Fongaard 2.etg
Østre

Billetter:Dagspass Lørdag 4.nov
Gjelder programmet denne dagen, inkl. Siljustøl, Østre, Kjødehallen og Bergen Assembly
250 Kr