EKKO | 2023-11-04 - Sotofett & LNS

Sotofett & LNS

(Norge & Canada / Wania & Tresor)

Hvem skulle avslutte den 20ende utgaven Ekkofestivalen? Det var et spørsmål vi knuget lenge på. Etter flere runder frem og tilbake med munngemeng landet vi på tungvekterne og favoritt-duoen Sotofett & LNS.

For den norske undergrunnsscenen er Sotofett og LNS to store favoritter, og det er lett å forstå. Hver gang den langhårede mannen fra Moss og damen fra Candana har stått bak miksebordet på Østre har vi også alltid blitt like forelsket. Det er noe magisk som skjer når de legger plater på vinylspillerene. Fra nålen strømmer det sømløst flere tiår med musikkhistorie.

Soto og LNS har jobbet sammen tidligere på mange utgivelser. Men som duo er de først og fremst blitt anerkjent for utgivelsene på Wania og Tresor. De har gitt ut musikk sammen i perioden fra 2017 frem til i dag. Sammen har de produsert house, ambient, tribal, leftfield ogdub. Deres siste store krumspring sammen var albumet «Sputters», utgitt på Tresor i 2021.

En verdig avslutning på lørdagsnatten!Dato: lørdag 4.11.

Tid: 01:45

Sted: Østre - Hus for lydkunst og elektronisk musikk

Åpningstid: 20:00 - 04:00

Billetter: Dagspass: 250,-, Festivalpass 900,-