2023-11-04 - Admir Korjenic

Admir Korjenic

(Maksimal / Norge)

Den bosniskfødte musikeren og lydkunstneren har tidligere arbeidet for både Ekko, Lydgalleriet og Borealisfestivalen. Han har drevet plateselskapet Maksimal, og innimellom har han skrevet en bacheloroppgave om digitalisering av musikk, men det Admir egentlig liker aller best er å spille plater, selv om han egentlig sluttet med det for mange år siden, men det gjør egentlig bare at han passer perfekt til å lydsette tomrommene mellom konsertene på lørdagen på østre. Som med sine mange karrierevalg er seleksjonen av musikk variert - fra krautrock, wave og industriell boogie til space disco, proto-house og ambient. Stikkord inkluderer vakre melodier og suggererende rytmer. Det svinger som vippestatene i USA.

Admir har også satt sammen et utvalg av lydverk som presenteres i Lydbenken utenfor Østre gjennom hele festivalen.Dato: lørdag 4.11.

Åpningstid: 11:00 - 03:00

Tid: 19:15 - 01:00

Sted: Østre, Fongaard 2.etg
Østre

Billetter: Dagspass: 250,-, Festivalpass 900,- (lydinstallasjonen på Bergen Assembly og Siljustøl er gratis)