2023-11-04 - Rroxymore: «Perpetual Now»

Rroxymore: «Perpetual Now»

(Smalltown Supersound / Tyskland)

Enten på scenen, i studio eller på plate beveger de musikalske idéene til Hermione Frank aka rRoxymore seg i et helt eget tempo og hun manøvrerer seg med letthet på kanten av predefinerte sjangre. Like respektert for sine esoteriske, offbeat klubbutgivelser – distinkte, og av og til provoserende dance cuts, som er like tilfredsstillende for djs å mikse som det er for dansegulvet å suge til seg – som hennes semi-improviserte liveopptredener. En særegen og fordomsfrie energi er alltid i sentrum av hennes arbeid, noe som høyst fortjent har plassert henne som en av de mest vitale artistene i utkanten av den moderne klubbkulturen, forankret i eksperimentering, samarbeid og en skarp følelse av sosial bevissthet.

Hennes komplekse og psykedeliske live-opptredener og dj-sett, har ført henne til noen av verdens mest respekterte klubblokaler, inkludert Berghain, De School og MOMA’s PS1 series, samt eksperimentelle festivaler som Unsound, Mira, Nuits Sonores, Dimensions, og Mutek. I tillegg til bidrag på banebrytende plateselskap som Smalltown Supersound og Ostgut Ton, har hun også funnet et hjem som en sentral artist på det britiske selskapet Don't Be Afraid, et kjent utløp for idiosynkratiske plater som fanger både dansemusikkens euforiske historie og dens komplekse framtid.

Hun fortsetter å pushe sin musikk fremover til et større og mer diverst publikum, mens hun beholder den samme klarheten i synet og en ydmyk trang til å eksperimentere. Hun fortsetter å pushe grensene, og er en produsent som stadig utvikler seg med sitt uttrykk. Under Ekko fremfører hun tolkninger av materiale fra utgivelsen «Perpetual Now» utgitt på Smalltown Supersound i 2022.Dato: lørdag 4.11.

Åpningstid: 11:00 - 03:00

Tid: 23:00 - 23:45

Sted: Østre, Fongaard 2.etg
Østre

Billetter:Dagspass Lørdag 4.nov
Gjelder programmet denne dagen, inkl. Siljustøl, Østre, Kjødehallen og Bergen Assembly
250 Kr