EKKO | 2023-11-04 - Rroxymore: «Perpetual Now»

Rroxymore: «Perpetual Now»

(Smalltown Supersound / Tyskland)

Rroxymore returnerer til Ekko for å presentere sitt nye liveshow «Perpetual Now» som ble utgitt på Smalltown Supersound i 2022. Live-showet blir lyssatt av Fernando Favier.

Enten på scenen, på plate eller i dypt samarbeid, beveger de musikalske idéene til rRoxymore seg i et eget tempo og utvikles i en så høy frekvens, at det kan være vanskelig å holde tritt. Like respektert for hennes esoteriske, offbeat klubbutgivelser – distinkte, og av og til provoserende dance cuts, som er like tilfredsstillende for djs å mikse som det er for dansegulvet å suge til seg – som hennes semi-improviserte liveopptredener, har den rene fordomsfrie energien i hjertet av rRoxymore's arbeid tjent henne en plass som en av de mest vitale artistene i utkanten av den moderne klubbkulturen, forankret i eksperimentering, samarbeid og en skarp følelse av sosial bevissthet.

rRoxymore's fortryllende og psykedeliske dj-sett, har ført henne til noen av verdens mest respekterte klubblokaler, inkludert Berghain, Concrete, De School, Fabric og MOMA’s PS1 series, samt en rekke dans- og eksperimentelle festivaler, som Unsound, Mira, Nuits Sonores, Dimensions, Mutek og Freerotation. I økende grad har rRoxymore's livesett konsumert mye av kunstnerens verden.

I tillegg til bidrag på banebrytende plateselskap som Timedance og Ostgut Ton, har hun funnet et hjem som en sentral artist på det britiske labelet Don't Be Afraid, et kjent utløp for idiosynkratiske plater som fanger både dance-musikkens euforiske historie og dens komplekse framtid.

Hun fortsetter å pushe sin musikk fremover til et større og mer diverst publikum, mens hun beholder den samme klarheten i synet og en ydmyk trang til å eksperimentere. rRoxymore forsetter å pushe grensene, og er en produsent som stadig utvikler seg med sitt autentiske uttrykk.
Dato: lørdag 4.11.

Tid: 23:00

Sted: Østre - Hus for lydkunst og elektronisk musikk

Åpningstid: 20:00 - 04:00

Billetter: Dagspass: 250,-, Festivalpass 900,-