EKKO | 2023-11-04 - Zoë Mc Pherson

Zoë Mc Pherson

(SFX / Tyskland)

Zoë Mc Pherson er fransk/irsk multimedia artist, bosatt i Berlin. De har utgitt en rekke album på sitt eget plateselskap SFX, og forener den rå energien fra post-punk og no-wave musikk med hjernerystelse eksperimentelle klubblåter.

Pherson har skaffet seg et solid navn på den internasjonale scenen for eksperimentell elektronisk musikk gjennom live-set på CTM festivalen, Freerotation, Meakusma, Lev, Berghain Halle, og lydinstallasjoner på Monom, Elevate festival, samarbeid med Nyege Nyege, samt musikkprosjekter med Jessica Ekomane, DJ Diaki & Jay Mitta, og Ciarra Black.

Deres nyeste album Pitch Bender (SFX, 2023) har blitt beskrevet som et cybernetisk eksperiment som utforsker krysningspunktet mellom ravemusikk og kunst. Til Ekkofestivalen kommer Pherson med sitt soloshow som er gjennomsyret med polyrytmiske mønstre som blander seg sammen i rask hastighet.

Dato: lørdag 4.11.

Tid: 00:00

Sted: Østre - Hus for lydkunst og elektronisk musikk

Åpningstid: 20:00 - 04:00

Billetter: Dagspass: 250,-, Festivalpass 900,-