2023-11-04 - Zoë Mc Pherson

Zoë Mc Pherson

(SFX / Tyskland)

Zoë Mc Pherson er fransk/irsk multimedia artist, bosatt i Berlin. De har utgitt en rekke album på sitt eget plateselskap SFX. De forener den rå energien fra post-punk og no-wave musikk med hjernerystende eksperimentelle klubblåter. De har skaffet seg et solid navn på den internasjonale scenen for eksperimentell elektronisk musikk gjennom opptredener på CTM festivalen, Rewire, Meakusma, Lev, Berghain Halle, og lydinstallasjoner på Monom, Elevate festival, samarbeid med Nyege Nyege, samt samarbeidsprosjekter med Jessica Ekomane, DJ Diaki & Jay Mitta, og Ciarra Black. Deres nyeste album «Pitch Bender» (SFX, 2023) beskrives som et cybernetisk eksperiment som utforsker krysningspunktet mellom ravemusikk og kunst.Dato: lørdag 4.11.

Åpningstid: 11:00 - 03:00

Tid: 00:00 - 00:45

Sted: Østre, Fongaard 2.etg
Østre

Billetter:Dagspass Lørdag 4.nov
Gjelder programmet denne dagen, inkl. Siljustøl, Østre, Kjødehallen og Bergen Assembly
250 Kr