2023-11-04 - 33emybw

33emybw

(Svbkvlt / Kina)

Rart, intenst, utenomjordisk, brutalt og perkussivt er ord som brukes for å beskrive artistprosjektet 33EMYBW. Bak prosjektet skjuler seg en artist som står i frontlinjen for kinesisk eksperimentell musikk - Wu Shanmin. Etter å ha blitt håndplukket av Aphex Twin til å opptre på en varehusfest i Manchester i 2019, fikk den internasjonale scenen øynene opp for undergrunnsmusikken fra Shanghai. Den er basstung og hyper-rytmisk, fremtidsrettet og full av referanser fra kinesisk folkemusikk.

De musikalske idéene til 33EMYBW baserer seg på uberegnelig dansemusikk som kontinuerlig tar nye former. Å kalle det for dekonstruert klubbmusikk er kanskje å ta litt hardt i, for mye av produksjonen hennes er forankret i moderne klubbkultur. Uansett hvor langt 33EMYBW trekker musikken sin, er en ting sikkert - og det er at det er musikk for kroppen. Shamin kaller selv musikken sin for “limb-music”, og har tydelige intensjoner om å fremprovosere ukontrollerte bevegelser i bein og armer.

Det er på den Shanghai-baserte plattformen SVBKVLT, Shanmin eksperimenterer, utvikler og utfolder seg på, sammen med andre anerkjente artister som Zaliva-D, Slikback, Hyph11E og Gabber Modus Operandi. SVBKVLT ble startet opp av Gareth Williams i 2013, og fungerer som en viktig plattform for grensesprengende elektronisk undergrunnskultur fra Shanghai.Dato: lørdag 4.11.

Åpningstid: 11:00 - 03:00

Tid: 21:50 - 23:55

Sted: Østre, Fongaard 2.etg
Østre

Billetter:Dagspass Lørdag 4.nov
Gjelder programmet denne dagen, inkl. Siljustøl, Østre, Kjødehallen og Bergen Assembly
250 Kr