2023-11-03 - Trym Søvdsnes

Trym Søvdsnes

(Smalltown Supersound / Norge)

Trym Søvdsnes er en av de få artistene vi har fulgt med på lenge og som har vist seg frem bak platespillerne på Ekko mange ganger, men nå er det endelig klart for premiere på hans eget materiale. Et herlig skittent lydbilde, nitidige produksjoner og tydelig personlige signatur resulterer i låter som er lett å bli hektet på. Dette gjelder så absolutt også for hans nyeste krumspring - et selvtitulert album sluppet på Smalltown Supersound (2023). Utgivelsen plasserer ham umiddelbart som en av de fremste alternativ-house-produsentene fra Norge i nyere tid.Dato: fredag 3.11.

Åpningstid: 11:00 - 01:30

Tid: 00:15 - 01:15

Sted: Østre, Fongaard 2.etg
Østre

Billetter:Dagspass Fredag 3.nov
Gjelder programmet denne dagen, inkl, konserter på Østre, lyskunst på Kjødehallen, og utendørs lydinstallasjon på Siljustøl.
220 Kr