2023-11-01 - Peter Meanwell

Peter Meanwell

(Borealis / UK)

Peter Meanwell er kunstnerisk leder for Borealis, en festival for eksperimentell musikk i Bergen. I sin rolle som kunstnerisk leder arbeider han med nye komposisjoner, bestillingsverk, lydkunst og improvisasjon. Han har stor interesse for musikk som skaper alternative konsertopplevelser, og for musikk som eksisterer i skjæringspunktet mellom sjangre. Tidligere har Peter også jobbet som journalist og har skrevet for The Wire og Songlines. Han har mer enn 10 års erfaring som radioprodusent hos BBC med fokus på klassisk og eksperimentell musikk, og dokumentarer om etnografisk feltopptak. I dag arbeider han også innenfor radio, og driver Reducted Listening, et produksjonsselskap som arbeider med kulturelle dokumentarer, lydinstallasjoner og lyd for visuell kunst. Vi har også en gang tidligere lokket Peter til å spille plater for oss og det var en magisk opplevelse, så det måtte gjentas.Dato: onsdag 1.11.

Åpningstid: 16:00 - 23:00

Tid: 21:00 - 22:00

Sted:

Billetter:Dagspass Onsdag 1.nov
Gjelder programmet denne dagen, inkl utstillingsåpninger på Østre/Bergen Assembly & Daniel Blumberg på Cornerteateret.
220 Kr