EKKO | 2023-11-01 - Peter Meanwell

Peter Meanwell

(Borealis / UK)

Peter Meanwell er kunstnerisk leder for Borealis - en festival for eksperimentell musikk i Bergen. Som kunstnerisk leder arbeider han med nye komposisjoner, bestillingsverk, lydkunst og improvisasjon, og han interesserer seg for musikk som skaper alternative konsertopplevelser, og musikk som faller mellom sjangre. Peter har også tidligere jobbet som journalist og har skrevet for The Wire og Songlines, og har jobbet i over 10 år som radioprodusent hos BBC med fokus på klassisk og eksperimentell musikk, og dokumentarer om etnografisk feltopptak. I dag jobber han også med radio, og driver Reducted Listening, et podcast- og radio produksjonsselskap som arbeider med kulturelle dokumentarer, lydinstallasjoner og lyd for visuell kunst.Dato: onsdag 1.11.

Tid: 20:00

Sted: Cornerteateret – Møhlenpris

Åpningstid: 19:00 - 23:00

Billetter: Dagspass: 220,-, Festivalpass 900,-


Dagens program