2023-11-01 - Daniel Blumberg: «Gut»

Daniel Blumberg: «Gut»

(Mute / UK)

Blumberg er en kunstner som alltid er i bevegelse, alltid på jakt etter retninger eller konsepter som skal utforskes, og bak seg har han flere spennende prosjekter. Da han ble diagnostisert med autoimmun tarmsykdom for noen år siden, kanaliserte han denne mye smerte og frustrasjon til albumet og filmprosjektet «GUT». Under innspillingsprosessen ønsket han å ta med lytteren inn i sine egne tarmer, inn i sykdommen, ved å svelge mikrofoner. Resultatet er et gurglende, heseblesende, rått uttrykk som både er vakkert og forstyrrende. Innspillingene baserer seg på stemmen til Blumberg støttet opp av bassmunnspill, trommemaskiner og synther.

Dørene på Cornerteateret åpner kl. 20.00.Dato: onsdag 1.11.

Åpningstid: 16:00 - 23:00

Tid: 20:00 - 21:00

Sted:

Billetter:Dagspass Onsdag 1.nov
Gjelder programmet denne dagen, inkl utstillingsåpninger på Østre/Bergen Assembly & Daniel Blumberg på Cornerteateret.
220 Kr