2022-11-05 - Vanligt Folk

Vanligt Folk

(iDEAL / SE)

Hva ville det blitt av Deutsch Amerikanische Freundschaft hvis de hadde blitt signert til Trojan i stedet for Mute i den industrielle punkens gullalder? Miks inn en god klype absurdisme og sosialrealisme, i stilen til den anerkjente filmregissøren Roy Andersson – og Vanligt Folk er kanskje svaret. Den Gøteborgbaserte gruppen bruker primitiv elektronikk, trommer og skjev vokal – med alt fra hard sosial kommentar til rent tullball - for å lage sin egen versjon av kroppsmusikk. Deres skjeve musikalske uttrykk henter inspirasjon fra punk, dub, techno, synth, hambo, indie og massevis av ulik subkulturell populærmusikk. Visstnok er de også helt ville live.

Denne konserten har vi ventet på i en evighet – men restriksjoner og alle mulige slags pandemiske forviklinger har flere ganger satt en stopper for Vanligt Folk sitt besøk hos oss, men nå er det endelig vår tur.Dato: lørdag 5.11.

Åpningstid: 20:00 - 01:45

Tid: 20:30 - 21:15

Sted: Østre, Fongaard 2.etg
Østre

Billetter: Dagspass 290,- , Festivalpass 900,-