2022-11-04 - Julie Silset

Julie Silset

(Ideophone Rec / NO)

Julie Silset er labelmanager, musikkprodusent og DJ med base i Bergen.

En dyp interesse for vinyl og techno/leftfield klubbmusikk danner grunnlaget for hennes musikk, der hun beveger seg mellom meditative atmosfærer og rett i fletta bangers!

Med hypnotisk perkusjon, industrielle teksturer blandet med atmosfæriske lydlandskaper, utforsker Silset spennet av sjangre som finnes i klubbmusikken.

Silset kombinerer modulær system, hardware-og analoge synther i sine live-sett. Live-settene henne har meditative og suggerende ambient elementer, ispedd organisk perkusjon og oppbyggende drone landskaper.

Den siste tiden har Silset opptrådt ved en rekke klubber og arrangementer slik som bestillingsverk for Festspillene og Ekkofestivalen nr. 16. Dj-sett på Hot!Hot!Hot!, Sommerøya, Shapes Festival, åpningen av Festspillutstillingen, Golden Jar, Blue Rinse, DOT og Cafe Opera, for å nevne noen. Våren 2018 spilte hun utenlands for første gang, i Hong Kong for Club Kowloon. På Vers Libre har hun sammen med Rudi Valdersnes kjørt det månedlige radioshowet “Vogel Tanzen”.

I 2018 startet hun labelet Ideophone Records sammen med Jiska Huizing og Rudi Valdersnes, med ambisjon om å gi ut elektronisk- og elektroakustisk musikk for eventyrlystne dansere og lyttere på vinyl og digitalt. Labelet kuraterer også egne klubb eventer året rundt. Silset har medvirket på to utgivelser – I 2022 ga hun ut en remix-låt sammen med Rudi Valdersnes på Mhost Likely, og i 2021 ga hun ut på eget label i samarbeid med Jiska Huizing og deres duoprosjekt JIJU.Dato: fredag 4.11.

Åpningstid: 19:00 - 02:45

Tid: 20:30 - 21:05

Sted: Østre
Østre, Oram 1.etg
Østre

Billetter: Dagspass 250,-, Festivalpass 900,-