2024-05-03 - Jex Opolis

Jex Opolis

(Good Timen Records / Canada)

Its Jexy time! Fra den andre siden av Atlanterhavet kommer Jex Opolis fra Nord-Canada for å gi oss et dj-sett sprekkfullt av dansbart materiale; leftfield disco, balearisk house, 80-talls new age, techno, rølpete euro house og rett-i-topplokket elektro og breaks. Som dj har han gjort seg kjent som en solid selektør på tvers av globusen.

Jex Opolis vokste opp med å høre på IDM som Autechre og Apex Twins, men han ble fort dratt inn i disco/edit/grave-scenen da han flyttet til New York. I løpet av de siste ti årene har han satt sine spor på den kontemporære house scenen, og har gitt ut over 30 utgivelser under navnet Jex Opolis på kjente plateselskaper som Running Back, Dekmantel, Planet Trip, ToyTonics for å nevne noen, og selvfølgelig sitt eget selskap Good Timin’ - og Bad Timin’ Records.Dato: torsdag 2.5.

Tid: 22:00 - 01:45

Sted: Østre, Fongaard 2.etg

Billetter:

Earlybird: 150,-

Jex Opolis