Brighter days!

Mhost Likely x Østre presenterer:


Bli med på vårrengjøring for kropp og sjel på Østre med Jex Opolis og Fredfades 03.mai!


Jex Opolis

(Good Timen Records / Canada)

Its Jexy time! Fra den andre siden av Atlanterhavet kommer Jex Opolis fra Nord-Canada for å gi oss et dj-sett sprekkfullt av dansbart materiale; leftfield disco, balearisk house, 80-talls new age, techno, rølpete euro house og rett-i-topplokket elektro og breaks. Som dj har han gjort seg kjent som en solid selektør på tvers av globusen.

Jex Opolis vokste opp med å høre på IDM som Autechre og Apex Twins, men han ble fort dratt inn i disco/edit/grave-scenen da han flyttet til New York. I løpet av de siste ti årene har han satt sine spor på den kontemporære house scenen, og har gitt ut over 30 utgivelser under navnet Jex Opolis på kjente plateselskaper som Running Back, Dekmantel, Planet Trip, ToyTonics for å nevne noen, og selvfølgelig sitt eget selskap Good Timin’ - og Bad Timin’ Records.Fredfades

(Mutual Intentions / Norge)

Fredfades sin store platesamling, produksjons- og dj-ferdigheter har gjort ham til en ettertraktet dj: fra lyttebarer i Japan til seriøse undergrunnsklubber over hele Europa og Australia. DJ-settene hans inkluderer alt fra boogie på 7ere til uoppdagede husmusikkperler fra 90-tallet.

Enten han dirigerer dansegulv eller gamle samplere og synthesizere, er Fredfades en allsidig skikkelse både i studio og i DJ-boothen, hvor han serverer disco, soul eller pumpende euro house og Techno. Fredfades har, de siste årene, meislet ut en distinkt lyd som produsent. Analog, varm og sjelfulll.Dato: torsdag 2.5.

Sted: Østre, Fongaard 2.etg

Åpningstid: 22:00 - 01:45

Billetter:

Earlybird: 150,-

Kjøp billetter