2024-06-08 - Julie Silset & Rudi Valdersnes (live)

Julie Silset & Rudi Valdersnes (live)

(Ideophone Records / Norge)

Pådriverne bak Ideophone Records, Julie & Rudi, gjør et sjeldent live-sett! Her er det bare å glede seg når de dykker ned i polyrytmer, modulær synth og hjemmelagde instrumenter.

Julie Silset er en Bergensbasert produsent og DJ. Silset sin dype interesse for techno og leftfield klubbmusikk, danner grunnlaget for hennes egne mikser og live-sett.

Med hypnotisk perkusjon og industrielle teksturer, utforsker Silset det store spennet som finnes i klubbmusikk, og fører oss sømløst fra de meditative sfærer til rett i fletta bangers. Silset har medvirket på to remixutgivelser, utgitt på Ideophone Records i 2021 og Mhost Likely i 2022. Silset har også gjort en rekke konserter og bestillingsverk bla. for Festspillene i 2022 og EKKO festivalen i 2019 og 2022.

Rudi Valdersnes har sitt virke som instrumentalist, komponist og DJ. De siste årene har Valdersnes bemerket seg som en sentral skikkelse innen den eksperimentelle techno-scenen i Norge, både som produsent og DJ. Hans særegne stil orienterer seg om omkring repeterende strukturer og langstrakte polyrytmiske perkusjonslandskap.

Musikken hans kjennetegnes ved klare og kontemplative narrativ, ofte beskrevet som hypnotiske og meditative. Valdersnes har medvirket på en rekke utgivelser på labler som MAXIMAL, PLOINK, Snack Ohm Tapes, Back to Beat, Mhost Likely og Ideophone Records. Sammen hoster de også sitt eget musikkshow, Vogel Tanzen, på den uavhengige Bergensbaserte radiostasjonen Vers LibreDato: fredag 7.6.

Tid: 20:00 - 21:00

Sted: Østre, Fongaard 2.etg

Billetter:

Dagsprogrammet er gratis

Man må kjøpe billett til kveldsprogram
Forhåndssalg: 150,-
Dør: 200,-

Julie Silset & Rudi Valdersnes (live)