2024-06-08 - Anthea

Anthea

(Partisan / England)

Anthea er et navn som alle følger med på internasjonal elektronisk dansemusikk forbinder med kvalitet. Hun har fasinerende god teft for å kombinere house med techno “funk drevet musikk” som hun selv kaller det. Hennes egen musikk er også av meget god kvalitet, rå, minimalistisk elektronisk musikk som ofte innehar en elegant lydestetikk.

Etter å ha finslipt sitt smakskraftige øre bak disken på Londons platebutikker som Flying Records, Black Market Records og Phonica Records, og bak dj-boothen på institusjoner som Fabric, Fuse og Phonica Records Nights, tok det ikke lang tid før hun ble ett av de mest etterspurte navnene på scenen i England. For de fleste komponister / DJ som holder på med elektronisk musikk leder alle veier til Berlin. Herfra driver hun i dag sitt eget house/techno og elektro plateselskap Partisan, og bruker Berlin som et springbrett inn de fleste kvalitetsklubbene i Europa.Dato: fredag 7.6.

Tid: 23:00 - 00:45

Sted: Østre, Fongaard 2.etg

Billetter:

Dagsprogrammet er gratis

Man må kjøpe billett til kveldsprogram
Forhåndssalg: 150,-
Dør: 200,-