2022-11-26 - Hunee

Hunee

(Rush Hour / Tyskland)

Når man ser Hunee stå bak miksebordet, forstår man veldig raskt at dette er en mann har ett tett forhold til dansegulvet. Som DJ fester han med publikum på den andre siden av pulten, og tar alle sammen med på en reise som transenderer tid og sted. Det er en slags utforskende energi i DJ-settene hans som alltid er unik, og som har gjort han verdenskjent.

Hunee vokste opp i Bochum, en tidligere industriby vest i Tyskland med foreldre fra Sør Korea. Han flyttet til Berlin 3 dager etter han var ferdig med utdanningen for å bruke all tid på å grave etter vinyler, studere musikk og spille på den blomstrende klubbscenen.

Hans fryktløse tilnærming til å spille musikk fra forskjellige tiår og fra aller verdens hjørner er fylt med en grenseløs nysgjerrighet. Hvorvidt han spiller i en intim kjeller, eller avslutter en stor festival, innehar dj-settene hans en kvalitet som gjør hvert sett til en fargerik opplevelse.

Plateselskapet og plattformen Lifestones er en slags manifestasjon av Hunee sin musikalske visjon. Hans egen musikk som er gitt ut på labler Rush Hour, W.T. og Future Times er like fargerike som Hunee sin stil, og viser til et stort spektrum av inspirasjoner. Uansett hvor ulike utgivelsene hans er, så innehar hver utgivelse en slags funk, sjel eller deilig house musikk.



Dato: lørdag 26.11.

Tid: 01:00 - 04:00

Sted: Østre, Fongaard 2.etg
Østre

Billetter: Student: 150,- Voksen: 230,-

Hunee