Ekko klubb- og konsert nr. 131

Ekko presenterer: presenterer:


I samarbeid med Mhost Likely har vi invitert Hunee (DE) og Trym Søvdnes til å spille på Østre 26. november.

Når man ser Hunee bak miksebordet er det lett å forstå at han har ett tett forhold med dansegulvet. Dette er en dj som feirer sammen med de som danser, og det er en utforskende energi i dj-settene hans som er helt unik.

Hunee vokste opp i Bochum, en tidligere industriell by i Vest Tyskland, med foreldre fra Sør Korea. Etter utdanningen sin i hjembyen flyttet han raskt til Berlin for å grave etter vinyler, studere musikk og spille på den blomstrende klubb scenen.

Hans fryktløse tilnærming til musikk, fra alle tiår og hjørner fra verden, er fylt med en grenseløs nysgjerrighet. Hvorvidt Hunee spiller i en intim kjeller eller spiller avslutningsfestene på en stor festival, så har han grunnleggende kvalitet og emosjonalitet som gjør hvert sett til en fargerik opplevelse.

Plateselskapet Lifestones er en manifestasjon av Hunee sin musikalske visjon. Hans egne produksjoner på plateselskaper som Rush Hour, W.T og Future Times er like fargerike som hans egen identitet, og viser til en rikt spektrum av inspirasjoner. Hver Hunee utgivelse har en viss funk og sjel, og lener seg ofte mot en koselig form for house.Hunee

(Rush Hour / Tyskland)

Når man ser Hunee stå bak miksebordet, forstår man veldig raskt at dette er en mann har ett tett forhold til dansegulvet. Som DJ fester han med publikum på den andre siden av pulten, og tar alle sammen med på en reise som transenderer tid og sted. Det er en slags utforskende energi i DJ-settene hans som alltid er unik, og som har gjort han verdenskjent.

Hunee vokste opp i Bochum, en tidligere industriby vest i Tyskland med foreldre fra Sør Korea. Han flyttet til Berlin 3 dager etter han var ferdig med utdanningen for å bruke all tid på å grave etter vinyler, studere musikk og spille på den blomstrende klubbscenen.

Hans fryktløse tilnærming til å spille musikk fra forskjellige tiår og fra aller verdens hjørner er fylt med en grenseløs nysgjerrighet. Hvorvidt han spiller i en intim kjeller, eller avslutter en stor festival, innehar dj-settene hans en kvalitet som gjør hvert sett til en fargerik opplevelse.

Plateselskapet og plattformen Lifestones er en slags manifestasjon av Hunee sin musikalske visjon. Hans egen musikk som er gitt ut på labler Rush Hour, W.T. og Future Times er like fargerike som Hunee sin stil, og viser til et stort spektrum av inspirasjoner. Uansett hvor ulike utgivelsene hans er, så innehar hver utgivelse en slags funk, sjel eller deilig house musikk.Trym Søvdsnes


Trym Søvdsnes har en livslang interesse for rytmer og musikk og har vært sentral i Bergens klubbscene i mange år nå. Settene hans ofte er bygget rundt house, tekno, disko, elektro og andre klubbfokuserte stiler, og han prøver alltid å spille mer med fokus på stemning og energi enn spesifikke sjangre. Med en forkjærlighet for vinyl og graving etter både gammel og ny spennende musikk er det aldri helt sikkert hva man kan forvente seg – Søvdsnes lager, samler og spiller musikk for de som elsker å høre på.

@trysovDato: lørdag 26.11. - søndag 27.11.

Sted: Østre, Fongaard 2.etg
Østre

Åpningstid: 23:00 - 03:00

Billetter: Student: 150,- Voksen: 230,-

Kjøp billetter