2023-01-27 - Habibi Funk

Habibi Funk

(Habibi Funk / Tyskland)

Habibi Funk er et Berlin-basert plateselskap som gir ut musikk fra den arabiske verden stiftet av Jannis Stuertz. Siden deres første utgivelse i 2015 har Habibi Funk blitt en referanse hos musikklyttere verden rundt: om man oppdager arabisk musikk i dag er sannsynligheten stor for at det er gjennom deres utgivelser og kanaler. De gir ut Jazz/Reggae/Funk fra land som Libya, Tunisia, Sudan og Egypt, og samarbeider med artister fra stort sett hele Nord-Afrika.

Label-boss Jannis Stuertz DJ’er under navnet Habibi Funk, der han ofte spiller egenutgitte låter som “Ayonha”, “Sah” og “Subhana”. Nylig solgte de ut The Jazz Café i London fire kvelder på rad og har gjort flere stødige dj-sets på Boiler Room. Dette er deres første spillejobb i Norge noensinne.

Det er vanskelig å beskrive hvor mye vi gleder oss til Habibi Funk sitt dj-set under festivalen, ettersom flere av deres utgivelser med årene er blitt steinkalde Jungelen-klassikere. Habibi Funk headliner fredagsprogrammet av festivalen på Østre fredag 27.01.




Dato: fredag 27.1.

Tid: 23:00 - 02:45

Sted: Østre, Fongaard 2.etg
Østre

Billetter: Kun salg av billetter i døren, ingen forhåndssalg.

Habibi Funk