Foundation vol 3.

Krill Music x Østre presenterer:


Etter en vellykket Foundation kveld i fjor, er Krill tilbake på huset og har med seg Dimi Angelis fra Nederland, Detcome fra Ukraina og fxxgxt på support.

Facebook: https://www.facebook.com/event...


Dimi Angelis

(ANGLS / Nederland)

Raveren Dimi Angelis satt sitt preg techno scenen og plateselskaper siden nittitallet og har gitt ut på Axis Records, Warm Up Recordings, Mord, KEY vinyl, Tar Hallow og det medeide selskapet A&S sammen med Jeroen Search. Han er en erfaren dj som har spilt på anerkjente steder som Berghain, Awakenings, Dekmantel og Tresor. Dimis sitt eget plateselskap, ANGLS, gjenspeiler hans engasjement for rettfram og ustoppelig techno.fxggxt

(Kincken / Norge)

Chris Stavaas, også kjent som fxggxt, er resident for Krill Foundation hvor han elsker å spille groovende hypnotisk techno for uavbrutt ekstatisk dansing. Han begynte som DJ for å fylle et tomrom i Bergens skeive nattelivsscene, og driver det månedlige klubbkonseptet «Kincken» på Fincken Bar.Detcom

(Planet Rhythm, Krill Music / Ukraina)

Detcom ble kjent for nordmenn da han dukket opp i en NRK artikkel i 2022 under overskriften "Er vanligvis dj, nå er han soldat". I 2022 tok han til våpen for å forsvare Ukraina mot innovasjonen fra Russland gjennom «Territorial defence» programmet, i dag er han soldat i skyttergravene på frontlinjen.

De ødeleggende konsekvensene av invasjonen og den vedvarende krigen i Ukraina har rammet mange hardt. Før invasjonen var Detcom travel med å spille og arrangere techno fester rundt om kring i Ukraina, med base i Kiev. Nå har han blitt tvunget til å legge vekk musikken for å forsvare sitt land.

Hans nitidig arbeid før invasjonen og hans sosiale aktivisme under krigen har ført han en figur på den lokale scenen. 01. juni har han perm og besøker sine venner i Foundation. Tidligere har Espen Lauritzen gitt ut musikk fra Detcom under Krill katalogen. Espen har også spilt på festene hans «Dots» i Kiev.Dato: fredag 31.5.

Sted: Østre, Fongaard 2.etg

Åpningstid: 20:00 - 00:45

Billetter:

Forhåndssalg: 185,-
Dør: 250,-

Kjøp billetter

Arkiv
387133315 333945152494266 7340733227999551128 n