Ideophone Records

Østre presenterer:


Ideophone Records inntar Østre, og starter høstens programmering med label heads Julie Silset og Rudi Valdersnes bak spakene

Det Bergensbaserte labelet gir ut leftfield klubbmusikk, klubbspor med røtter gravd dypt ned i jorda som vaker i utkanten av sjangergrensene. I tillegg arrangerer de klubbkvelder i Bergen, og har tidligere fått Nkisi, Authentically Plastic, Turkana, Laertes, Romaine FX og Marcos Coya til byen.

Julie Silset og Rudi Valdersnes snurrer techno på vinyl og cdjs. Duoen spiller både back to back og hver for seg, men deler en trekning mot polyrytmiske takter og hypnotiske melodilinjer. Denne kvelden trekker de frem techno med tribal og universelle rytmer fra platebaggen.

Facebook: https://www.facebook.com/event...

Rudi Valdersnes

(Ideophone Records / Norge)

Rudi Valdersnes er en aktiv artist på den elektroniske musikkscenen i Bergen. Valdersnes er allestedsværende, med bakgrunn fra punken, og har frekventert byens klubbscener både på dansegulvet, scenegulvet, som utgiver og arrangør. Rudi sine dj-sett er ofte hypnotiske og altomslukende hvor han kombinerer old school techno med kompliserte folkerytmer. Pent, og til tider absurd. Og absolutt frekt.Dato: fredag 25.8.

Sted: Østre

Åpningstid: 22:00 - 01:45

Billetter: 100,-

Arkiv
Julie jpg