Ekko klubb - og konsert nr. 137

Ekko presenterer: presenterer:


Sommerfest på syre! Til den 137ende utgaven av Ekko klubb og konsert-serien har vi slått oss sammen med BTMF og presenterer Reptant (live), Krompolastik og Laserpistol. Arrangementet er i samarbeid med Kafe Hærverk.

Reptant (live)
Krypende ut av kloakken i Melbourne, smyger øglekongen Reptant seg til Østre. Vær klar for å få dekonstruert ørehuset når amfibien ormer seg inn i topplokket med hoderystende breakbeat, acid og electro. Reptant lager dansemusikk slik som 90-tallet trodde fremtiden ville bli: trance-inspirerte synthlinjer, acid basslinjer og velsmurte breaks. Slik beskriver Resident Advisor hans siste album Return To Planet X’trapolis som ble gitt ut på Reptant sitt eget plateselskap LKR Records i 2021. Produsenten Lou Karsh, bedre kjent som Reptant, har siden 2016 slått seg opp på den internasjonale scenen som en representant for den nye bølgen av elektro. Han har gitt ut utgivelser på kred labler som Kalahari Oyster Cult, Craigie Knowes Warning, Die Orakel, Planet Euphorique, Salt Mines, Furthur Electronix, X-Kalay og hans eget label LKR Records.

Kromoplastik (dj-settt)
Kromoplatisk har de siste årene vært den beste dealeren av undergrunnsacid. Godt plassert i representantskapet til Bergen Trommemaskinistforening (BTMF) og som drivkraft bak Bergen Acid Militia (BAM) har Kromoplastik servert hårreisende live-sett på Ekko-festivalen og Kafé Hørverk i Oslo. Rullende acid basslinjer, intrikate trommeprogrammering og et alltid utviklende live-sett er noen av kjennemerkene til byens premissleverandør.

Laserpistol (dj-sett)
Laserpistol er det elektroniske aliaset til Lars-Andreas, og stilen hans går fra dyp ambient til psykedelisk og old-school acid. Sammen med Kromoplastik er han med på å drive BTMF.


Reptant

(Australia / LKR Records)

Krypende ut av kloakken i Melbourne, smyger øglekongen Reptant seg til Østre. Vær klar for å få dekonstruert ørehuset når amfibien ormer seg inn i topplokket med hoderystende breakbeat, acid og electro.

Reptant lager dansemusikk slik som 90-tallet trodde fremtiden ville bli: trance-inspirerte synthlinjer, acid basslinjer og velsmurte breaks. Slik beskriver Resident Advisor hans siste album Return To Planet X’trapolis som ble gitt ut på Reptant sitt eget plateselskap LKR Records i 2021. Produsenten Lou Karsh, bedre kjent som Reptant, har siden 2016 slått seg opp på den internasjonale scenen som en representant for den nye bølgen av elektro. Han har gitt ut utgivelser på kred labler som Kalahari Oyster Cult, Craigie Knowes Warning, Die Orakel, Planet Euphorique, Salt Mines, Furthur Electronix, X-Kalay og hans eget label LKR Records.Larserpistol

(B.T.M.F / Norge)

Laserpistol er det elektroniske aliaset til Lars-Andreas, og stilen hans går fra dyp ambient til psykedelisk og old-school acid. Sammen med Kromoplastik er han med på å drive Bergentrommemaskinistforening (BTMF).Kromoplastik

(B.T.M.F & B.A.M)

Kromoplastik er Bergens egne Marius Bakke sitt live-prosjekt. Etter å ha kokt hjernen i studio er Marius klar for å servere et hett sett med acid, acid, acid og dobbel 303 live på anlegget på Østre. For fans av Ceephax Acid og Dungeon Acid.Dato: torsdag 8.6.

Sted: Østre, Fongaard 2.etg
Østre

Åpningstid: 22:00 - 01:45

Kjøp billetter

Arkiv
Ekko webbanner Reptant