2024-10-31 - Masterclass med Selwa Abd (Bergsonist)

Masterclass med Selwa Abd (Bergsonist)



Påmelding: https://forms.gle/VhveTyyxmmJwA6wL7

BEK og Ekko inviterer til en masterclass med den tverrfaglige kunstneren, komponisten og DJ-en Selwa Abd aka Bergsonist. Abd presenterer sitt siste prosjekt «As If Reality?», deler resultater og prosesser fra sitt ukelange opphold på BEK, og inviterer publikum til en samtale om lyd, fragmenter og systemer.

«As If Reality?» er en serie verk av Bergsonist, som utforsker den menneskelige eksistensen ved å navigere mellom den håndgripelige virkeligheten og de kontinuerlig voksende virtuelle sfærene. Gjennom lydlige og visuelle simuleringer søker prosjektet å underbygge kreativ forskning og spekulasjoner om fremtiden. Prosjektet kulminerte i to audiovisuelle forestillinger og et nytt album, muliggjort med støtte fra The Jerome Foundation. Prosjektet ble realisert under Abds kunstnerresidens i ISSUE Project Room i samarbeid med Harvestworks i 2022.

Masterclassen passer for kunstnere, musikere og andre med interesse for elektronisk musikkproduksjon og kunstnerisk utviklingsarbeid.

Bergsonist spiller konsert på Østre fredag 01. november. Masterclassen og konserten er organisert i samarbeid mellom BEK og Ekkofestivalen.



Dato: torsdag 31.10.

Åpningstid: 19:00 - 21:00

Tid: 18:30 - 21:00

Sted: BEK, C. Sundts gate 55, Bergen

Billetter: Man kan registrerer seg med og sende en mail til resources@bek.no med emnefeltet "masterclass"