2022-11-06 - Caterina Barbieri

Caterina Barbieri

(Light-years / IT)

Den italienske musikeren og komponisten Caterina Barbieri er en mester i minimalisme. Barbieri lager musikk som er drømmende sylskarp, transe-igangsettende og følelsesladet.

Maskinintelligens og menneskelig persepsjon og minne står sentralt i Barbieris soniske utforsking, og hun forsker på møtet mellom menneske og teknologi gjennom musikken sin. Gjennom kreativ bruk og beregninger av komplekse teknikker vil artisten utløse tidsmessige og romlige hallusinasjoner - alt dette kulminerer i et live-show som beskrives som «en drømmemaskin for ørene».

Hennes første utgivelse «Vertical», komponert for Buchla 200 og vokal, ble produsert mellom Elektronmusikstudion og Royal College of Music i Stockholm og utgitt via Important Records’ Cassauna offshoot (2014). Siden den gang har arbeidet hennes blitt mye presentert på festivaler og arenaer over hele verden som Atonal og Berliner Festspiele, Mutek, Unsound, Sonar, Primavera Sound, Dekmantel, Barbican Centre, Philharmonie de Paris, Berghain, Biennale di Venezia.

Debutalbumet hennes i full lengde «Patterns of Consciousness» (Important Records, 2017) har blitt kåret til en av årets og tiårets beste utgivelser. Hennes 2019-utgivelse på Editions Mego, «Ecstatic Computation», har blitt kritikerrost og er årets plate på Bleep – og Ekkopublikummet får møte artisten året hun har gitt ut sitt nyeste album på eget label Light-years; «Spirit Exit» (2022).Dato: søndag 6.11.

Åpningstid: 19:00 - 22:00

Tid: 20:00 - 21:00

Sted: Slettebakken Kirke

Billetter: Dagspass 190,-, Festivalpass 900,-


Dagens program

Slettebakken Kirke
20:00
Caterina Barbieri