Vill Vill Klubb


Vill Vill Klubb: Niilas & Thias

Offisiell klubb under Vill Vill Vest

Etter festivalens siste konserter er ferdig, inviterer EKKO og Vibbefanger til klubb på Østre. To av de mest lovende djs og produsentspirer i Bergen, Niilas og THIAS, er på plakaten. Det blir både live-sett og dj-sett.

Pris: Gratis med festivalpass, 100,- for alle andre.
Aldersgrense: 18 år


Thias

(Vibbefanger / NO)

THIAS produserer basstung og intens elektronisk musikk med elementer fra ulike typer klubbmusikk og eksperimentelt lyddesign. Han er aktuell med "esc", et ni-minutter langt musikkstykke som utgis via Tellé Records 16.september.Niilas

(Vibbefanger / NO)

Niilas er en ung aspirerende elektronikaprodusent fra Bergen som gjennom det siste året har etablert seg på landsbasis. Sommeren 2015 kom hans første mix ut for P3Ruben og introduserte lytterne for hans urbane og eklektiske stil, noe som ble fulgt opp med en mix for DJ Christine på P3 og en artikkel i Recens Paper. Niilas er ofte å finne blant tunge og mørke toner på klubber rundt om i Norge, og leverer alltid en unik opplevelse. 

Ikke bare som DJ har 19-åringen imponert, men hans første utgivelse «Memoraids EP» fikk terningkast 5 i BT, en rekke avspillinger på NRK P3 og en flere av singlene ble premiert via annerkjente trendsette som I-D VICE og Pigeons and Planes. Til og med BBC Radio 1 ser at dette er definitivt en å følge med på de kommende årene og har spillt han ved flere annledninger. Med sin egen EP ute, og remixer/edits av Sondre Lerche, Die Antwoord, Fergie og Verdensrommet er Niilas et unikt og kreativt innskudd til ikke bare musikknorge, men antageligvis også internasjonalt, snart. 

Alt dette på så kort tid understreker hvilket potensiale som ligger ved Niilas, og fremtiden lyser fuktig lilla.Dato: fredag 16.9. - fredag 16.9.

Sted: Østre, Fongaard 2.etg
Østre

Åpningstid: 23:00 - 03:00