Vestre pres: Said Warya & Trym Søvdsnes

Østre presenterer:


Vi steller i stand en siste fest før jul i rommet for svett dansemusikk, sammen med to av bergens ivrigste plateryttere. Said & Trym er kjent for å stelle i gang gode fester i Bergen og kommer til å grave frem gode biter funnet på platemesser i inn - og utland; så ta høyde for stemningsfull «knitring» underveis når de raser gjennom samlingen sin av elektro, house, breaks og techno.

ID: 18
Gratis inngang før kl 00:00


Said Warya

(Klubb Signal / Norge)

Said Warya har i lengre tid vært aktiv i Bergens kultur og musikkmiljø. Han er en fast gjenganger bak platespillerne på Bergen Kunsthall med klubb og konsert serien Klubb Signal og står bak et vell av konsepter, hvor det oftest går i electro, house og breaks.Trym Søvdsnes

(Smalltown Supersound / Norge)

Trym Søvdsnes er ikke ukjent for bergensere som er glad i å danse. Et herlig skittent lydbilde, nitidige produksjoner og tydelig personlige signatur resulterer i låter som er lett å bli hektet på. Dette gjelder så absolutt også for hans nyeste krumspring - et selvtitulert album sluppet på Smalltown Supersound (2023). Utgivelsen plasserer ham umiddelbart som en av de fremste alternativ-house-produsentene fra Norge i nyere tid.Dato: torsdag 7.12.

Sted: Vestre - Rom for Svett Dansemusikk, Vestre 1.etg

Åpningstid: 22:00 - 01:45

Billetter: Dør: 50,-