EXTREME performance - et todagers event

Kunsthall 3.14 presenterer:


EXTREME performance - et todagers event

I am my body, I am my pain
I am my own
mutant evolution thereof.
I recognize myself as a social anomaly
something that is
annoying and uncomfortable.

– Miss Perkances

Kunsthall 3.14 inviterer til en todagers, EXTREME, men støttende program som inkluderer diskusjoner og kunstneriske fremføringer. Målet med dette arrangementet er å rette oppmerksomheten mot smerte som påføres kroppen og dens omgivelser.

Kunsthall 3.14 skriver:

Menneskerettigheter og likestilling, i ulike varianter, forblir alltid relevante. Store samfunnsendringer og begivenheter påvirker våre holdninger. En nasjon og dens innbyggere har både internasjonale og personlige forpliktelser når det gjelder å anerkjenne og respektere individuelle og gruppers rettigheter, for å sikre at de blir behandlet likt som resten av samfunnet. Denne utviklingen reflekterer en stadig sterkere etisk og humanistisk bevissthet.

Facebook arrangement: https://www.facebook.com/event...


DAG 1 - DISKURSIVT PROGRAM

Fredag 13. oktober 19.00–21.00

På fredag (dag 1) har Kunsthall 3.14's internasjonale kuratorprogram invitert kunstnerne Rocio Boliver fra Mexico, Sayeh Nejatian Kazemi fra Iran og Maria Perkances fra Spania til å utforske hvordan kjønnspolitikk diskuteres i samfunnet, samt hvordan de selv identifiserer seg og opplever dette temaet. Kunstnerne vil bruke ekstreme opptredener som en form for uttrykk og dele både nåværende tanker og langsiktige metoder i sitt arbeid. Publikum vil bli utstyrt med verktøy for å bedre forstå forestillingene som vil finne sted neste dag, og for å kunne støtte denne typen performance med empati og beskyttelse. Publikum vil få oppleve et nytt verk av Sayeh Nejatian Kazemi den første dagen av dette todagers eventet.

DAG 2 - FORESTILLINGER

Lørdag 14. oktober 19.00–22.00

På lørdag (dag 2) vil publikum få oppleve nye verk av Rocio Boliver og Maria Perkances, som er blitt skapt under deres kunstneriske residens sammen med Daniel Mariblanca, 71BODIES. Etter forestillingen vil publikum få muligheten til å delta i en samtale ledet av Daniel Mariblanca. 71BODIES er et dansekompani som inkluderer personer med ulike kjønnsidentiteter, og det er basert i Bergen. Kompaniet produserer og turnerer med sine verk nasjonalt og internasjonalt. Ringvirkningene av 71BODIES sine kjerneaktiviteter materialiseres gjennom kuratorprogrammer, oppdragsprosjekter og ulike samarbeid. Det internasjonale programmet er kuratert av 71BODIES med mål om å praktisere og utforske ekstreme opptredener som fysiske og mentale uttrykksformer. Programmet er medprodusert av Kunsthall 3.14 og blir arrangert av Østre.

Inngangen er gratis!

Det er ikke tillatt å ta bilder eller filme når verken blir presentert.


Dato: torsdag 12.10. - fredag 13.10.

Sted: Østre

Billetter: Fri adgang

Kjøp billetter

EXTREME performance - et todagers event