Tedans nr. 14


Velkommen til TEDANS - konsertserien for frijazz og improvisasjon 13. mai på Østre. Vi får besøk av en spennende dansk duo bestående av to fantastiske improvisatorer fra to generasjoner.

P.O Jørgens er en legendarisk trommeslager, og en av de mest anerkjente musikerne i Danmark. Han har samarbeidet med navn som John Tchicai, Peter Friis Nielsen, Lotte Anker og Marilyn Crispell for å nevne noen få.

Osloborger Maria Dybbroe er en av de spennende nye saksofonstemmene, og er fortiden aktuell med bestillingsverk for OJKOS og hennes kritikerroste band Caktus, i tillegg til å være en av de mest aktive improvisatørene i hovedstaden.

Bli med og hør hva som skjer når de utforsker duoens muligheter.


P.O Jørgens

(Ninth World Music / DK)

P.O Jørgens er en legendarisk trommeslager, og en av de mest anerkjente musikerne i Danmark. Han har samarbeidet med navn som John Tchicai, Peter Friis Nielsen, Lotte Anker og Marilyn Crispell for å nevne noen få.Maria Dybbroe

(DK / Barefoot Records)

Osloborger Maria Dybbroe er en av de spennende nye saksofonstemmene, og er fortiden aktuell med bestillingsverk for OJKOS og hennes kritikerroste band Caktus, i tillegg til å være en av de mest aktive improvisatørene i hovedstaden.Dato: fredag 12.5.

Sted: Østre
Østre, Oram 1.etg
Østre

Åpningstid: 18:00 - 21:00

Billetter: Billetter kjøpes i døren 100 student / 150 voksen