Tedans nr. 12


Velkommen til Tedans 4. Mars!Vi får besøk av to spennende trioer med to ganske så forskjellige utrykk. Kom til Østre denne kvelden i Mars måned og få trio-musikk og te av beste sort!
Den uttrykksfulle bergensertrioen NH3 spiller:NH3 består av Eline Rafteseth på bass, Heidi Kvelvane på saksofon og Guro Kverndokk på vokal. Den fritt improviserte musikken deres veves sammen i ulike lydlandskaper hvor de utforsker instrumentroller, time og harmonikk. Kom, bli med på reisen og se hvor vi ender!Guro Kverndokk - Vokal
Heidi Kvelvane - Saxofon
Eline Rafteseth - BassVi får også besøk av supertrioen Goose Green!Goose Green:Joakim Rainer Petersen: piano
Klaus Ellerhusen Holm: klarinett og saksofoner
Bjørn Marius Hegge: kontrabassBandet ble startet i 2019 rundt en felles forkjærlighet for fantastiske Jimmy Giufree trio og gleden ved å skape musikk i øyeblikket. Goose Green har jobbet regelmessig og målrettet og funnet fram til egne musikalske interesseområder. Musikken er improvisert, men det er basert på en felles musikalsk platform som danner fundamentet for improvisasjonene.
kom bli med alle sammen:the tea is free and of very high qual.
NH3

(NO)

NH3 består av Eline Rafteseth på bass, Heidi Kvelvane på saksofon og Guro Kverndokk på vokal. Den fritt improviserte musikken deres veves sammen i ulike lydlandskaper hvor de utforsker instrumentroller, time og harmonikk. Kom, bli med på reisen og se hvor vi ender!Dato: lørdag 4.3.

Sted: Østre, Fongaard 2.etg
Østre

Åpningstid: 18:00 - 21:00

Billetter: 100 for student, 150 for ikke-student