Ploink #27

Ploink presenterer:


Siden 2014 har Ploink vært et fast innslag på årsprogrammet til Østre.

16.09 er det duket for en ny Ploink kveld.

Mer informasjon om program og billetter kommer snart.


ISMISTIK

(Djax Up Beat / NO)

PLOINK presenterer stolt frem en av de gamle mesterne, Bjørn Torske's ISMISTIK, som spiller live under deres arrangement.

Torske's banebrytende arbeid gjennom første halvdel av 90-tallet for det banebrytende plateselskapet Djax Up Beat, av den nederlanske superstjernen, Miss Djax aka Saskia Slegers, ble gitt ut på tre 12" og det klassiske albumet, Remain, som satte scenen for fremtidig norsk techno.

De tre 12" og albumet ble gitt ut av plateselskapet Emotional Electric i 2020. I juni i år ble Ismistik live fra Borgen 1994 gitt ut av HMD Records på kassett. Ja, kassett.

Ismistik opptrådte nylig live på Frædag-kvelden på Øyafestivalen's sene klubbprogram.VAKUM live

(PLOINK / NO)

VAKUM er tilbake med ny musikk som skal slippes i en ikke så fjern fremtid, og skal fremføre noen smakebiter av dette live.

Det er en dårlig bevart hemmelighet at VAKUM er det litt mørkere aliaset til PLOINKs egen Thomas Urv.Miss Mostly

(PLOINK / NO)

Miss Mostly har vært en del av den norske elektronika- og technoscenen siden midten av nittitallet, før hun selv startet å spinne plater på klubber i 2006. Om det er rene vinylsett, kontrollere eller CDJ så er Miss Mostly er kjent for å levere hypnotiske og fengende technosett - et lydbilde dominert av dype og samtidig spretne beats, komponert med kjærlighet og respekt.

Mostly har opp igjennom årene spilt på de fleste av klubbene i Bergen og andre klubbeventer i Norge. Hun er også en del av musikkduoen Delikatessen. Sammen med mangeårige venn, Thomas Urv, driver Miss Mostly plateselskapet PLOINK. Siden oppstart i 2014 har de produsert og sluppet 29 utgivelser med norske technoartister, som hver markeres med en slippefest, og i 2018 etablerte de den årlige PLOINK Festival.MØRK

(NO)

MØRK liker musikken hennes mørk, hard og leken. Hun startet som dj i den britiske klubbscenen i 2012, og spilte på steder som Joshua Brooks, Sound Control og Knee Deep Festival. Siden hun kom tilbake til Norge har hun fortsatt reisen til mange ulike klubber og blir nå med på PLOINK sitt arrangement. I årevis har hun vært fast dj på Femmes Fatales, en vellykket klubbkonsept i Oslo, som viser mørk og groovy technomusikk.Dato: fredag 15.9.

Sted: Østre

Åpningstid: 22:00 - 01:45

Billetter: TBA