pace///x_x vol. 1


Klubbkonseptet pace///x_x er tilbake i Bergen og har sin første kveld på Østre. Gjør deg klar for jungle, breakcore, footwork, hyperpop og andre sjangre i høyt tempo.

KIM DÜRBECK: Kim Dürbeck er en norsk-vietnamesisk artist, DJ, komponist og produsent. Kim har 20 år erfaring som DJ, og det kan forventes en god miks av IDM, techno og jungle. Han har gitt ut en haug med utgivelser opp gjennom årene på Lek.Rec, Project90, SUMMONING (Georgia) , Club Kowloon og HMD.

Kim slipper sin første solo 12» på Lek Rec 21. april i år.

POSNER: Posner har på kort tid opparbeidet seg et navn innen klubbmiljøet i Norge, og har vært mulig å se bak pulten på Blå, The Villa, Revolver, Trekanten, Østre, Rommet og Lokal Klubb. Kisen bak klubbkonseptet pace///x_x er blitt kjent for sin sporadiske, lett kaotiske miksestil, og det kan forventes høyt tempo og bråe skift med innslag av jungle/footwork remikser av bergensrap classics i ny og ne.

Posner slapp i fjor høst EPen Drum Music’ på Mhost Likely, som utforsket jungle med et ambient og nostalgisk lydbilde.MARSHION & UNGELILLEMY: Marshion og Ungelillemy skal varme opp kvelden med en b2b, og det kan forventes en god blanding av energisk breakcore, jungle, dekonstruert klubb og hyperpop. Dette er en god mulighet til å oppleve to unge nye talenter innen DJ-miljøet i Bergen, med et utvalg av musikk som man sjeldent hører i norske klubbkontekst. Kom tidlig!

pace///x_x og Østre har nulltoleranse for all form for diskriminering og trakassering.

𝔛_ 𝔛

Facebook: https://www.facebook.com/event...


Kim Dürbeck

(Lek.Rec / Norge)

Kim Dürbeck er en norsk-vietnamesisk artist, DJ, komponist og produsent. Kim har 20 års erfaring som DJ, og det kan forventes en god miks av IDM, techno og jungle. Han har gitt ut en haug med utgivelser opp gjennom årene på Lek.Rec, Project90, SUMMONING (Georgia) , Club Kowloon og HMD.Posner

(Mhost Likely / Posner)

Posner har på kort tid opparbeidet seg et navn innen klubbmiljøet i Norge, og har vært mulig å se bak pulten på Blå, The Villa, Revolver, Trekanten, Østre, Rommet, Café Opera og Lokal Klubb. Kisen bak klubbkonseptet pace///x_x er blitt kjent for sin sporadiske, lett kaotiske miksestil, og det kan forventes høyt tempo og bråe skift med innslag av jungle/footwork remikser av bergensrap-classics i ny og ne.

Posner slapp i fjor høst EPen Drum Music’ på Mhost Likely, som utforsket jungle med et ambient og nostalgisk lydbilde.Marshion b2b Ungelillemy


Marshion og Ungelillemy skal varme opp kvelden med en b2b, og det kan forventes en god blanding av energisk breakcore, jungle, dekonstruert klubb og hyperpop. Dette er en god mulighet til å oppleve to unge nye talenter innen DJ-miljøet i Bergen, som kommer med et utvalg av musikk som man sjeldent hører i norsk klubbkontekst. Kom tidlig!Dato: torsdag 4.5.

Sted: Østre, Fongaard 2.etg
Østre

Åpningstid: 22:00 - 01:45

Billetter: Dør: 150,-