Østre pres

Østre presenterer:


Før vi stenger huset for sommeren i juli, lar vi våre egne Østres ansatte få skinne bak dj-boothen utvalgte fredager i juni. Denne fredagen har Alskua invitert Ellem fra Klubb Kyberia.


Alskua

(Norge)

Alskua har lenge vært en favoritt på huset. Opprinnelig fra Belgia, men nå bosatt i Bergen har Alskua slått seg opp på den lokale scenen som kom komponist og dj med mye rytmiske godsaker på lager. Alskua føler seg mest hjemme med musikk som er brutt ned til det mest essensielle og spiller med dreiningspunkt rettet mot skitten elektro, UKG, dubbete breakbeat, syrete jungle og tilbake igjen. På Østre er Alskua vår egen tekniker og jobber bak baren. Alskua er også kjent fra ulike radio på stasjoner som på CHUNTFM og Vers Libre.Ellem

(Klubb Kyberia / Norge)

Ellem (tidligere kjent som ungelillemy) - er en fjerdedel av dj-kollektivet Klubb Kyberia. Settene deres karakteriseres som et møte mellom det eteriske og kaotiske, og er et emosjonelt dansegulv basert på impulser fra Internettet de vokste opp med og fortsatt hengir seg til.Dato: torsdag 13.6.

Sted: Østre

Åpningstid: 21:00 - 01:00

Billetter:

Forhåndssalg 100,-
Dør 120,-

Kjøp billetter