Vi teller ned til Ekkofestivalen 2024

Vi teller ned til Ekkofestivalen 2024

Nå er det bare fem måneder til starten av Ekkofestivalen 2024. Festivalen er den 21. utgaven og vil by på et bredt spekter av musikalske og tverrfaglige opptredener, bestillingsverk, klubbkvelder, installasjoner, performance og mye mer. Som alltid ser vi frem til å ønske besøkende fra Bergen og Norge velkommen. Siden vi ønsker å gjøre reisen og oppholdet for besøkende så smidig som mulig, har vi samlet inn litt praktisk informasjon om hvordan du kommer deg til byen og tips om hvor du bør bestille overnatting. I tillegg er våre reduserte festivalpass for Ekkofestivalen 2024 nå tilgjengelig i en begrenset periode.

Overnatting
Ekko er glade for å kunne tilby våre besøkende, takket være vår gode samarbeidspartner De Bergenske, et tilbud på 25 % rabatt på 4-5 stjernes hotellene Bergen Børs og Skostredet hotell.

Bergen Børs

Bergens Børs er et av Bergens fineste hoteller, og tilbyr luksuriøse suiter og rom i hjertet av Bergen, rett ved Fisketorget og Torgallmenningen. Hotellet er også et lite steinkast unna Østre og Bergen Domkirke og det er kort gåavstand til nærmeste bussholdeplasser og bybane.

Dersom man ønsker å bo på Bergen Børs kan man sende mail til resepsjon@bergenbors.no med ref. 6088124.

Skostredet hotell
Skostredet hotell er Østre sin nye nabo, og er et luksuriøst femstjerners hotell. I likhet med Bergen Børs ligger også Skostredet hotell i hjertet av Bergen.

Dersom man ønsker å bo på Skostredet hotell kan man sende mail til resepsjon@skostredethotel.no med ref. 7002288.

Leter du etter noen rimeligere alternativer er både Hotell Grand Terminus og Zander K gode alternativer.

REISE

Tog
Toget går hele dagen til Bergen. For å sjekke de faktiske tidene og/ eller avgangstidene, besøk www.vy.no sine nettsider.

Hvis du reiser via Oslo, og skal ta tog til Bergen, må du ta flyetoget fra Gardermoen og inn til Jernbanetorget. Herfra finner du perrongen til Bergen.

Bil
Bergen sentrum er bilvennlig, men det koster en del å parkere bilen. Av miljømessige hensyn, råder vi alle besøkende om å bruke offentlig transport. Sykling er den raskeste måten å komme seg rundt i Bergen sentrum.

Hold deg oppdatert
Nedtellingen har offisielt begynt og vi gleder oss til å ønske besøkende velkommen til Bergen for vår 21. utgave av Ekkofestivalen.

Følg oss på:Vi teller ned til Ekkofestivalen 2024