Dag 2 av Ekkofestivalen – dette skjer i dag!

Dag 2 av Ekkofestivalen – dette skjer i dag!

Torsdag 3. november!

Etter en supersonisk start på festivalen med Autechre i går på USF Verftet, roer vi litt ned denne torsdagskvelden, og gjør oss klare til Building Instrument.

Bergen- og Voss-baserte Building Instrument, med Mari Kvien Brunvoll, Øyvind Hegg-Lunde og Åsmund Weltzien, har i et par år visst at et bestillingsverk skulle stå klart til Ekkofestivalen 2022. Nå får det endelig se lyset denne torsdagskvelden.

Det nye verket har fått navnet «Månen, Armadillo», og har i følge bandet flere trommemaskiner enn før. De har gjennomført preprod på Østre noen uker før konserten, og det vi har hørt av øvingene lover svært godt – i tillegg styres lysene av Silje Grimstad.

Klokken 20:00 åpner dørene inn til Østre, og 20:30 starter konserten oppe i 2. etasje. Her blir det fullt, så det gjelder å stå helt opp til scenen så alle skal få plass.

Før, eller etter, konserten kan du lese om Snæi Jack sine beretninger om å høre gjennom katalogen til Building Instrument for første gang, fra et hyttebesøk på Island. Naturen vrir og vender seg inn i beretningene, og stiller spørsmålet: hvordan blir din opplevelse av å høre dette nye verket for første gang?

Etter konserten med Building Instrument legger vi opp til en liten etterfeiring på Banzha, med Yunnan-mat og snacks, og djs Trym Søvdsnes og Alskua. Dørene åpner 21:30, og restauranten holder åpent til midnatt.

Billettene til Banzha er nesten solgt ut, så om du er en av de heldige å få en billett vil du få servert en meny bestående av:
* Mala peanuts
* Yunnan street potatoes
* Pan-fried Baozi buns with pork or mushroom filling
* Nanmi with fried pork and green vegetables
* Zhanyi chilli chicken
* Tofu salad in red oilDag 2 av Ekkofestivalen – dette skjer i dag!