Ekko XX dag 4 - Den store ekkofesten!

Ekko XX dag 4 - Den store ekkofesten!

Etter en ellevill fredag med eksperimentelle fraspark og japanske rytmer gjør vi oss nå klar for den store Ekkofesten!

Dagsprogram:

Denne lørdagen begynner på Siljustøl kl. 12:00 hvor det er siste mulighet til å få med lydinstallasjonen «Komorebi». Kle deg godt og gå på lyttetur på Siljustøl og oppleve utendørsversjonen av «Komorebi». Kl. 18.00, i skumringstimen på Siljustøl, spiller Innerst Inne en utendørskonsert i skogen. For de som vil få med seg konserten med Innerst Inne, anbefaler vi å ta turen ut til Siljustøl 17:00 for å oppleve lydinstallasjonen når det skumrer.

Om du kun har planlagt å være i sentrum i dag så starter programmet kl 12:00 i lydbenken på Østre Skostredet 3, hvor du kan ta med deg en matpakke og sitte deg ned og høre på lydverkene til Stina Stjern, Joakim Blattmann & Håkon Eikeland.

Kl. 14.00 starter det 12 timers lange dj-maratonet på Østre i første etasje. Frem til 19:00 kan du komme inn gratis og lytte på et utvalg av Bergens fineste djs og vi setter frem kaffe og gode stoler. Fra og med 19:00 til 02:30 trenger du dagspass for adgang til dj-maratonet.

Deretter kan du ta turen bort til Bergen Assembly hvor lydinstallasjonen til Nivhek har sin siste visningsdag før den blir pakket ned. Installasjonen er åpen fra 16:00 - 22:00.

Sist men ikke minst er en stor anbefaling og ta turen ned på USF Verftet for å se Joakim Faxvaag sin lydinstallasjon i Kjødehallen. Installasjonen er åpen fra 16:00.

Kveldsprogram:

Dørene til andre-etasje og hovedprogrammet på den store ekkofesten åpner 20:15. Her snurrer vår gode venn og tidligere ekko-produsent Admir Korjenic plater frem til første konsertstart, og han vil holde koken mellom konsertene på den store ekkofesten.

20:45: AFRORACK & JESSICA EKOMANE
21:50: BROTHER MAY
22:50: 33EMYBW
00:00: RROXYMORE
01:00: ZOE MC PHERSON
01:45: SOTOFETT & LNS

Samtidig som alt dette skjer, ruller og går DJ-maratonet på Vestre frem til 02:30

Konsertprogrammet i kveld er stort, og det kommer til å være mye folk. Vi anbefaler derfor alle sammen og prøve å gå nærmest mulig scenen, slik at alle får plass.

Noter deg ned at vi har utvidet åpningstid til kl. 04:00.

Forhåndssalget av dagspass er stengt, med det vil bli lagt ut et par ekstra dagspass i døren på Østre kl. 20:00. Så om du enda glemte å forhåndskjøpe, bør du gripe muligheten med å være tidlig ute.

Velkommen!!Ekko XX dag 4 - Den store ekkofesten!