NCAxEKKO pres: Bjørn Torske b2b Skatebård + Rudi Valdersnes


Det er ikke mange helger i året både Skatebård og Bjørn Torske er hjemme i Bergen samtidig. Enda sjeldnere er muligheten til å oppleve disse to faktisk spille sammen. Det er derfor en sann glede å invitere til et one-off, back to back dj-set med disse to bautaene innen norsk dj-historie. Og som om ikke det var nok, kommer hele byens trommemaskinfavoritt Rudi Valdersnes og gir oss årets første konsert med nytt materiale. Valdersnes sin debut-EP ble nylig inkludert i Prins Thomas sin Beats In Space-mix. En mer kredibel anerkjennelse kan man knapt få.

Resident dj Henrik Svalevik varmer opp gulvet, mens VJ To Sigs Dyp (aka Eirik Hunnes) tar ansvar for visuals.


Rudi Valdersnes

(NO)

Rudi Valdersnes er en aktiv artist på den elektroniske musikkscenen i Bergen. Valdersnes er allestedsværende, med bakgrunn fra punken, og har frekventert byens klubbscener både på dansegulvet og scenegulvet. Han kan blant annet vise til et bestillingsverk hos Festspillene våren 2016, som for alvor viste Rudis evne til å gestikulere bilder i form av rytmer og klangspekter. I følge mannen selv kan man på Ekko nr. 13 oppleve dette: 

«På hjemmesnekra instrumenter av drivved og to old-school trommemaskiner skjer det en salighet mellom techno og fjern og nær folkemusikk. Pent, og til tider absurd. Og absolutt frekt.» 

Dato: lørdag 4.2. - søndag 5.2.

Sted: Østre, Fongaard 2.etg
Østre

Åpningstid: 22:00 - 03:00