Mhost Likely pres. Telephones & Olav Eggestøl

Mhost Likely x Østre presenterer:

Mhost Likely pres. Telephones & Olav EggestølDet bergenske house og techno plateselskapet Mhost Likely har i løpet av de siste 4 årene blitt en kvalitetsleverandør for gode fester! Lørdag 03. februar gjør de sin første kveld på Østre i 2024 sammen med Telephones!

Direkte fra Berlin til Bergen kommer eksilbergenseren Henning Severud aka Telephones for å levere et dj-sett fylt med en vid seleksjon av dansbart materiale, supermega-nice balearic-cosmic-ethno-tekno-house vibes helaften som Henning selv formulerer det.

Fra Klokkarvik til Berlin er kanskje ikke den mest klassiske utvandrerruten, men for Henning var dette egentlig den eneste naturlige ruten. Han har pushet sin forkjærlighet for 90-talls UK & NY house og detroit-techno siden han tok bussen til Bergen sentrum for å snike seg inn på fest, så ble han etter hvert en viktig musikkleverandør selv, og nå nesten 20 år etter er han en av våre stødigste avspillere av musikk for fot og hjerte. Han har utgivelser på undergrunnsselskap som Running Back, Sex Tags Ufo, Acido, Klasse Wrecks, Full Pupp og mer, og selvfølgelig et eget selskap under navnet European Carryall.

https://soundcloud.com/telepho...


Dato: fredag 2.2.

Sted: Østre, Fongaard 2.etg

Åpningstid: 22:00 - 01:45

Billetter:

Early bird: utsolgt
Dør: 165,-

Kjøp billetterfredag 2.2.


Østre - Hus for lydkunst og elektronisk musikk
Mhost Likely pres. Telephones & Olav Eggestøl