EKKO | Mhost Likely #7

Mhost Likely x Østre presenterer:


Mhost Likely er er Bergens største plateselskap som gir ut house, techno og ambient. Hver måned steller de i stand fester med lokale, nasjonale og internasjonale produsenter og djs i Bergen.

Lørdag 12. august har labelet invitert produsentene og dj-ene Trym Søvdsnes og Frantzvaag for en fire timers seleksjonsøkt på hovedscenen våre i andre etasje - Fongaard.

Billetter kjøpes i døren.

ID: 18 år


Frantzvaag

(F*ck Reality / Norge)

Oslo baserte Frantzvaag har gitt ut housemusikk siden 2015 på labeler som F*ck Reality, Smallville and Full Pupp. I 2022 gav han ut sitt debut album «Solo Super» på F*ck Reality, og startet sitt eget radioprogram kalt «Frantzvaag» på NRK P13.

https://radio.nrk.no/serie/fra...Trym Søvdsnes

(Smalltown Supersound / Norge)

Trym Søvdsnes er en dj og produsent som ikke trenger en lang introduksjon. De siste fem årene har han tjenestegjort flittig som hus-DJ på Bergensinstitusjonen Café Opera. I spekteret mellom stappfulle lørdagskvelder og døsige ukedager har Trym finpusset ferdighetene og, med tiden, utviklet en helt egen DJ-stil. Intuitivt, åpent, smått eklektisk og til tider røft i kantene.

Gjennom Opera-settene og flere opptredener på Ekkofestivalen fanget Trym etter hvert oppmerksomheten til legendariske Bjørn Torske, som har resultert i flere samarbeid bak platespillerne, i studio, live og ikke minst på det månedlige radioprogrammet Pigs in Space. Trym har gått gradene i undergrunnen og er nå aktuell med sin debut LP på Smalltown supersound og skal opptre på årets utgave av Øya.Dato: fredag 11.8.

Sted: Østre

Åpningstid: 22:00 - 01:45

Billetter: 100,-