Mhost Likely presenterer: Rave up!


Mhost Likely presenterer: Rave up!

Det Bergenske plateselskapet Mhost Likely er tilbake på Østre nå på lørdag!

Mhost Likely starter 2023 med en lukseriøs lineup hvor de har booket inn Annweiler (Full Pupp, Project90) fra Oslo, el capitano av Club No-NO, Tornado dè Åsane og Mhost Likely sin egen Minus Magnus! Forvent deg raske breaks, rå house, dundrende techno og øredøvende rytmer. Om du kjøper billetter på forhånd koster billetten 100 kr, om du kjøper dem i døra koster billetten 150 kr. Så her lønner det seg å være tidlig ute.

Vest møter Øst bak miksebordet når Mhost Likely inviterer Annweiler, Tornado dè Åsane og Minus Magnus til å spille på Østre. Forvent deg en bankett av breaks, bleeps, rå house, vill techno og påtrengende rytmer.

For mer informasjon: https://www.facebook.com/event...

Annweiler

(Project90 / Full Pupp / Norge)

Den Oslobaserte DJen og produsenten Annweiler har spilt på tvers av lokale klubb-institusjoner i flere år allerede, men ga ikke ut sine første utgivelser før i 2021 på Full Pupp og Project90. På tampen av fjorårets varmt mottatte debut, følger han opp med hele fire nye utgivelser i 2022, som dekker spekteret av rå house og techno på den dubbete siden.Minus Magnus

(Mhost Likely / Norge)

Som en av Norges mest spennende techno-navn, står Minus Magnus med sin blanding av moderne, hard og rå techno; og med hint fra Breaks, EBM og 90s Rave musikk. Som DJ og produsent resonnerer hans grep på techno ved å kombinere det skitne og analoge med eksperimentelle lyder med kroppslige rytmer og euforiske atmosfærer
Fra å være en tidligere techno- og trance-DJ fra landsbygda i Lofoten, via å være studioprodusent av all slags musikk, har Minus Magnus funnet tilbake til røttene og gjør det han elsker mest.

Det er fra dansegulvet denne artisten og DJ-en lærte sine enestående intuisjoner for lydene som får publikum til å vibrere. Kontinuerlig øvelse og dedikasjon har formet metodene hans. Kjent for sine mikseferdigheter, er det likevel utvalget som virkelig skiller seg ut - en solid kuratert blanding av techno traxx - en sweet spot mellom spor som henger sammen via vibe og stil.

Også tilknyttet det norske lablet Most Likely, som label manager og A&R.Tornado dè Åsane

(Club No-No)

Snorre Magnar Solberg er multikunstneren bak Club No–No – den gjennomsyrete klubben som produserer unike utgivelser, merch og plakater, en av Bergens største undergrunns eksportvarer. Radbrekkende miksing av det beste fra 303, 808 & 909.Dato: lørdag 21.1.

Sted: Østre

Åpningstid: 23:00 - 02:45

Billetter: Forhåndssalg: 100 kr Dør: 150 kr

Kjøp billetter