Mhost Likely på Vestre

Mhost Likely presenterer:


Mhost Likely inviterer til fest på Bergens minste klubblokale: Vestre.

Denne fredagskvelden åpner vi dørene i første etasje, og inviterer til en helaften på Vestre i regi av Mhost Likely.

Det bergenske labelet Mhost Likely har på kort tid etablert seg som et bergensfenomen på den norske klubbscenen. Siden 2020 har de gitt ut house og techno med over 40 norske artister, og har samlet et 1000-tall mennesker på sine label-kvelder i Bergen.

17. juni spiller en av grunnleggeren av Mhost Likely, Olav Eggestøl, og han har invitert sine favoritt dj-venner til en helaften på Vestre, Reckless Kettle og club.feet. Forvent deg house, breaks, dub og techno servert i vårt intime klubblokale i førsteetasje.

Billetter kjøpes i døren.


Olav Eggestøl

(Mhost Likely / Bergen)

Olav Eggesøl har en livslang interesse for elektronisk musikk og har vært sentral i Bergens klubbscene i mange år nå. I 2020 var Olav med på å starte opp det Bergenske labelet Mhost Likely, som gir ut norsk house og techno. Her driver han klubbserien til plateselskapet og jobber med artistutvikling, markedsføring og økonomi. I tillegg jobber han som produsent for Østre og Ekko.

Med fast residency på Cafe Opera de siste 8 årene, og jevnlige opptredener på klubber og fjellfester i Bergen, og ulike steder i Norge, har Olav utviklet sin særegne spillestil som han er blitt kjent for. Han sier selv at han har en evig indre solnedgang og han er selv opptatt av å bryte opp det tunge, med lek, og svinger ofte innom disco produksjoner selv om han snurrer acid, house, breakbeat eller techno. DJ-settene hans er lystige, rytmiske og utforskende og med en forkjærlighet for graving etter 80 og 90-talls musikk, setter han ofte sammen nytt mot gammelt i en spennende kombo.

club.feet

(Nederland)

Den nederlandske den Jay van der Vlist aka club.feet har blitt en fast gjenganger på byens utesteder som Østre, Café Opera og Landmark. I ny og ne spiller han også inn radioshows på Vers Libre som heter ambivalent airwaves. club.feet. foretrekker seg i landskapet mellom house og breaks.

@jaimykristanReckless Kettle

(Skottland)

Reckless Kettle aka. Fergus Tibbs er en Bergens basert artist, dj og arrangør som opprinnelig er fra Glasgow, Skottland. Han er en stor lidenskap for å samle et bredt spekter med vinyl, som alltid presenteres på en spennende måte.Dato: torsdag 15.6.

Sted: Vestre - Rom for Svett Dansemusikk, Vestre 1.etg
Østre

Åpningstid: 21:00 - 01:45

Billetter: 70,-