2024-04-13 - Chaos In The CBD

Chaos In The CBD

(In Dust We Trust / New Zeland)

Chaos In The CBD har tatt med seg et stykke av New Zealand til den europeiske scenen. Deres musikalske reise startet med røykfylte DJ-sett fylt av strandliv, vingårder og vinylplater med alt fra Etta James og 80-talls hits. Et tilfeldig møte med Bradley Zero fra Rhythm Section (han Boiler Room fyren) på en togtur i London fikk dem godt plassert inn undergrunnsscenen i London.

Brødrene ble kjent for den europeiske scenen etter å hatt residens på Rhythm Section festene og utgivelser på plateselskapet. 10 år etter er det å finne på de største festivalene og undergrunnsklubber hvor de sømløst mikser seg gjennom ny - og gammal house, esoterisk disko, techno og forskjellige glimt fra en boblende britisk undergrunnen som de har vært med på å definere. Fra London har brødrene også startet opp sitt eget plateselskap In Dust We Trust sammen med Jon Sable, og i 2023 ga de ut en samleplate med London institusjonen Fabric. Til Bergen for første gang kommer de til Østre med et dj-sett hele natten lang!Dato: fredag 12.4.

Åpningstid: 22:00 - 01:45

Tid: 22:00 - 01:45

Sted: Østre, Fongaard 2.etg

Billetter:


200,- ved forhåndskjøp
250,- ved døren

Chaos In The CBD hele natten lang!