EKKO | 2023-10-07 - Thomas Urv

Thomas Urv

(Ploink / Norge)

Med en historie som strekker seg over 20 år tilbake, har Thomas en lang fartstid som fest-fikser her til lands, med legendariske prosjekter som blant annet Elektra og PLOINK. Sistnevnte holder fremdeles koken og er en fast viktig aktør på Østre – Hus for lydkunst og elektronisk musikk.

Han er også en langt over gjennomsnittet erfaren og kompetent mann bak platespillerne, og har en stor forkjærlighet for programmerbare trommeapparaturer. Vi i Østre/Ekko har mange minner om spillejobber både sammen med Thomas og som publikum i salen. Denne alltid arbeidsomme Urv lever, ånder og svetter tekno, og i tillegg til å gi ut og fronte flere sentrale norske artister innen sjangeren, lager han selvsagt også egne ting.Dato: fredag 6.10.

Tid: 22:00

Sted: Østre, Fongaard 2.etg
Østre

Åpningstid: 22:00 - 01:45

Billetter: TBA