Releasefest - Kromoplastik

Østre presenterer:


Før vi stenger huset for sommeren i juli, lar vi våre egne Østres ansatte få skinne bak dj-boothen utvalgte fredager i juni.

Fredag 7. juni kaster feirer Kromoplastik sin nyeste utgivelse med både et dj-sett og live-sett. Kriminiminell varmer opp.

NB: INNGANG VIA STÅLDØREN I ØSTRE SKOSTREDET 3


Kromoplastik

(Norge)

Kromoplastik, Vestlandets egne acid cowboy. Armert med trommemaskiner og godt plassert på 303 arbeidshesten har Kromoplastik levert noen av de nydeligste acid/elektro settene i Bergen i nyere tid. Han lager både seig og rask musikk som veksler mellom taktarter med en tydelig acid/elektro-tråd. Cowboyen har slått leir i det tidligere slakteriet på Bergen Kjøtt hvor han jevnlig koker opp lekre låter, og ryktebørsen sier at det er en ny EP på vei! Bortsett fra å spille jevnlig live/dj på Østre, Cafe Opera og Kennel, rir han i ny og ne over fjellet og spiller på steder som Villa og Kafe Hærverk.

På Østre er Kromoplastik bedre kjent som Marius Bakke, vår egne hustenknikker. Bakke er også kjent som del av Bergen Trommemaskinist forening (BTMF) og Bergen Acid Militia (BAM) hvor han dyktig booker til kveldene på ulike steder i Bergen (hvor han booket. bl.a. Reptant og Transparent Sound).Kriminiminell

(Norge)

Pass på lommebøkene og mobilene folkens, Østre-gjengens farligste medlem står bak boothen. Hun gjør det hun føler for. Ingenting å nøle på. Farlig elektronisk musikk rett opp og ned.Dato: torsdag 6.6.

Sted: Østre, Fongaard 2.etg

Åpningstid: 21:00 - 00:45

Billetter:

Forhåndssalg 100kr

Kjøp billetter