Jungelen Giddy Spesial

Jungelen x Østre presenterer:


De fleste bergensere har et kjennskap til Jungelen. I over åtte år har Jungelen lyst opp den regntunge byen vår med konserter og festivaler.

Lørdag 30. september inviterer Jungelen inn til ny fest på Østre, og har invitert Giddy Gang og Vuyo.

Jungelen skriver: «Om du er fan av The Roots, J Dilla og Roy Hargrove kommer du til å digge Giddy Gang & Vuyo: krispy, off-beat-med-vilje-trommer, rund og feit bass, en gitar, synth og trombone som dukker smakfullt opp til rett tid og to vokalister går back to back med myke refrenger og kanskje landets tighteste rapvers».

Før og etter konserten blir det dj-sett med Duafen, Simon Alejandro og Malte Sandgaard. De byr på alt fra Zouk til Punjabi Garage og skjulte skatter fra Elfenbenskysten va Ghana.

230 kr,- før konsert / 100 kr,- etter konsert
Kun salg av billetter i døren, ingen forsalg


Duafen

(Norge)

Til tross for å være ganske fersk bak decksene, har Duafen allerede markert seg som en spennende kurator. Hennes blanding av tradisjonell ghanesisk high-life, afrobeats og amapiano er en deilig kombi som får selv den mest innbitte stivpinnen til å slå seg løs. Hun har allerede spilt på flere eventer og klubber i Bergen, og gleder seg til å dele sine afrikanske røtter og rytmer med dere denne kvelden.GiddyGang & Vuyo

(Norge)

GiddyGang & Vuyo slipper straks nytt album og deres eneste konsert i Bergen i år på Østre.

GiddyGang er et hiphop-band basert i Oslo. Om du er fan av The Roots, J Dilla og Roy Hargrove kommer du til å like GiddyGang & Vuyo: krispy, off-beat-med-vilje-trommer, rund og feit bass, en gitar, synth og trombone som dukker smakfullt opp til rett tid og to vokalister går back to back med myke refrenger og kanskje landets tighteste rapvers

Sarah Vestrheim - Vokal

Ole Vuyo Småge - Rap

Sigurd Draagen - Trombone

Sigmund Vestrheim - Trommer

Bård Kristian Kylland - Keys

Kevin Andersen - Gitar

Markus Gundersen - BassSimon Alejandro

(Jungelen / Norge)

Dato: fredag 29.9.

Sted: Østre

Åpningstid: 21:00 - 01:45

Billetter: 230,- før konsert 100,- etter konsert