EKKO & BIFF Filmvisning


Ekko viser IF I THINK OF GERMANY AT NIGHT i samarbeid med BIFF, Bergen Internasjonale Filmfestival.  Dørene åpner 21:00, film 21:30.


If I think of Germany at night

(GER)

En kontemplativ dokumentar om tysk techno

I denne kritikerroste dokumentaren om Tysklands vitale og innflytelsesrike technoscene lar regissør Romuald Karmakar dj-ene og produsentene Ricardo Villalobos, Roman Flügel, Sonja Moonear, Ata og David Moufang reflektere rundt sin kunstneriske praksis, og demonstrere hvordan de arbeider. Karmakar bruker disse intervjuene til å skildre utviklingen innen elektronisk dansemusikk i løpet av de siste tredve årene, og ved hjelp av besøk i studioer og bak platespillere får publikum et innblikk i hvordan dj-ene jobber for å skape liv på dansegulvet og bygge opp stemningen over en lang kveld.

I motsetning til musikken den handler om er IF I THINK OF GERMANY AT NIGHT en utpreget rolig og ettertenksom film, som lar sine intervjuobjekter resonnere fritt rundt sin virksomhet som dj-er og komponister. Der mange dokumentarer om elektronisk musikk faller for fristelsen å la musikken styre klipperytmen og formspråket, er dette en film som tar dj-er på alvor som musikere og kunstnere.Dato: fredag 22.9.

Sted: Østre, Fongaard 2.etg
Østre

Åpningstid: 21:00 - 00:00

Kjøp billetter