Ideophone vol. 4

Ideophone x Østre presenterer:


Ideophone har blitt et fast program nnslag på Østre og lørdag 25. mai inviterer plateselskapet på klubb og screening av musikkvideoer.

Mer informasjon om program kommer snart.


Juhani Oivo

(Finland)

Med over to tiårs erfaring som dj, vever Oivo sammen ulike uttrykk innenfor techno, house, dub og mer. I Oivo sine sett fusjonerer han 4x4-takter med ødelagte trommemønstre og gjenklangfulle lydlandskap. Alt solid forankret i en kjærlighet for britisk soundsystem som gjenspeiles i de basstunge frekvensene.

Oivo har vært en pådriver i sin hjemby Oulu i Nord-Finland, og artistene han har tatt over gjenspeiler hans musikksmak. Bjørn Torske, Al Wootton, Babe Roots, Rolando Simmons, Mala, Gifted & Blessed og Central. Utenfor sin hjemby har han spilt på festivaler som Solstice og Hot!Hot!Hot!, og på steder som Post Bar i Helsinki, Kafé Hærverk i Oslo og Love Inn i Bristol.

Oivo pakke trallen sin full av techno 12-tommere med jordnære undertoner og drivende energi.Julie Silset

(Ideophone Records / Norge)


Julie Silset er labelmanager, musikkprodusent og DJ med base i Bergen.

En dyp interesse for vinyl og techno/leftfield klubbmusikk danner grunnlaget for hennes musikk, der hun beveger seg mellom meditative atmosfærer og rett i fletta bangers!

Med hypnotisk perkusjon, industrielle teksturer blandet med atmosfæriske lydlandskaper, utforsker Silset spennet av sjangre som finnes i klubbmusikken.

I 2018 startet hun labelet Ideophone Records sammen med Jiska Huizing og Rudi Valdersnes, med ambisjon om å gi ut elektronisk- og elektroakustisk musikk for eventyrlystne dansere og lyttere på vinyl og digitalt. Labelet kuraterer også egne klubb eventer året rundt. Silset har medvirket på to utgivelser – I 2022 ga hun ut en remix-låt sammen med Rudi Valdersnes på Mhost Likely, og i 2021 ga hun ut på eget label i samarbeid med Jiska Huizing og deres duoprosjekt JIJU.

Dato: fredag 24.5.

Sted: Østre

Åpningstid: 19:30 - 00:45

Billetter:

Forhåndssalg: 100,-
Dør: 150,-

Kjøp billetter