Label kveld

Ideophone x Østre presenterer:


Det elektroniske - og elektroakustiske plateselskapet Ideophone Records lager label kveld på Østre lørdag 23. februar. For anledningen stiller techno-scenen i Bergen sin egne Bonny & Clyde, Julie Silset & Rudi Valdersnes, seg bak vinyl-spillerene. Forvent deg rett-i-fletta techno bangers og eksperimentelle elektroniske perle som får det til å røske i dansefoten.

I 2018 startet Julie Silset og Rudi Valdersnes Ideophone Records sammen med Jiska Huizing, med ambisjon om å gi ut elektronisk- og elektroakustisk musikk for eventyrlystne dansere og lyttere på vinyl og digitalt.


Julie Silset

(Ideophone Records / Norge)

Julie Silset er labelmanager, musikkprodusent og DJ med base i Bergen.

En dyp interesse for vinyl og techno/leftfield klubbmusikk danner grunnlaget for hennes musikk, der hun beveger seg mellom meditative atmosfærer og rett i fletta bangers!

Med hypnotisk perkusjon, industrielle teksturer blandet med atmosfæriske lydlandskaper, utforsker Silset spennet av sjangre som finnes i klubbmusikken.

I 2018 startet hun labelet Ideophone Records sammen med Jiska Huizing og Rudi Valdersnes, med ambisjon om å gi ut elektronisk- og elektroakustisk musikk for eventyrlystne dansere og lyttere på vinyl og digitalt. Labelet kuraterer også egne klubb eventer året rundt. Silset har medvirket på to utgivelser – I 2022 ga hun ut en remix-låt sammen med Rudi Valdersnes på Mhost Likely, og i 2021 ga hun ut på eget label i samarbeid med Jiska Huizing og deres duoprosjekt JIJU.Rudi Valdersnes

(Ideophone Records / NO)

Rudi Valdersnes er komponist, musiker og DJ. Forvent et dj-sett som utvikler seg fra hans lidenskap med å blande folkemusikk, tidlig elektronisk musikk og designer-tekno på sitt beste. Dvelende, varmt og hypnotiske teksturer som sakte utvikler seg, med overraskende vendinger der artister fra ulike musikktradisjoner blandes inn settene.Dato: torsdag 22.2.

Sted: Østre, Fongaard 2.etg

Åpningstid: 22:00 - 01:45

Billetter:

Early bird 100,-
Dør 150,-

Kjøp billetter