Hissing Edition

Bulldozer x Østre presenterer:


Er du fascinert av elektronisk musikk som utfordrer og eksperimenterer? Da må du ikke gå glipp av Bulldozer konsertserien!

På torsdag den 6. juni inviterer Bulldozer deg til Østre i Bergen for å delta på «Feedback utgaven», hvor du kan oppleve de japanske og norske pionerene, Toshimaru Nakamura og Kjell Bjørgeengen, live på scenen. Bulldozer byr også på en spesiell opptreden av Tapage, som presenterer «Encoded Noise» etter en to dagers workshop hos BEK – Bergen Senter for Elektronisk Kunst.

Toshimaru Nakamura utforsker måten vi tenker på musikk ved å omforme en vanlig miksepult til et instrument som produserer lyder helt uten ekstern lydinngang. Kjell Bjørgeengen tar utforskningen videre med lydgenerert video gjennom bruk av magnetisme. Sammen leverer de en imponerende audiovisuell forestilling hvor lyd og bilde ikke bare samhandler, men dynamisk påvirker hverandre for å skape en uforutsigbar opplevelse. Denne konserten er også en del av «Eye hear 25 years»-turneen, som vil besøke flere scener, inkludert Kafé Hærverk, Galleri Galleberg, og Cinemateket i Oslo.

«Encoded Noise» fra Tapage er et resultat av intensiv opplæring i SuperCollider, et verktøy for lydsyntese og algoritmisk komposisjon. Deltakerne ved workshopen bidrar til konserten enten ved å være til stede eller ved å tilby Tapage sine forhåndsprogrammerte lydklipp som han vil fremføre. Tapage, eller Tijs Ham, som han egentlig heter, driver Bulldozer lydserie sammen med Johanne Ø. Danielsen.

Ikke gå glipp av denne enestående muligheten til å dykke dypere inn i verdenen av eksperimentell musikk og videokunst.
Dato: torsdag 6.6.

Sted: Østre, Fongaard 2.etg

Åpningstid: 18:00 - 21:00

Billetter:

Forhåndssalg 80/120
Dør 100/150

Kjøp billetter