Ekko x Klubb Signal

Ekko x Klubb Signal presenterer:

Ekko x Klubb SignalØstre åpner dørene igjen etter oppussing av andre etasje og sammen med Klubb Signal byr på footwork & juke spesial - åpningsfest!

Bak lukkede dører i januar har det pågått mye arbeid. Siden desember har vi jobbet med å pusse opp andre etasje, og det jobbes nå på spreng for å bli ferdiggjort til gjenåpning av Østre på lørdag.

For å feire har Ekko for anledningen slått seg sammen med Klubb Signal og invitert undergrunnsdoen Lilac fra Riga. Lilac pakker kofferten tett sammen med MPC-er og Korger, og vil fremføre et footwork og juke inspirert live-sett. En sjelden vare her i Bergen!

Før og etter konsert går Said Warya og Morten Joe sammen og tar kontroll over natten med en hånd på fire-fire-rett-i-gulvet-knappen med et deilig utvalg av house, breaks og elektro.

Velkommen til gjenåpning av Østre!


Lilac

(Latvia)

En sen vårkveld dypt inne i barskogsonen i Latvia, omgitt av blomstrende syriner, satte Džūka Čūska og Labais Dāma seg ned på en hytte for å skrive musikk til et filmmanus. For å skrive musikken hadde de latviske mennene pakket sekken tungt med flere forskjellige samplere, sequencere og synther. Da Čūska og Dāma skrudde på MPCene og synthene oppdaget de en gammel lidenskap. Tempoet var høyt, brudne rytmer, maskingevær lignende hi-hats og repeterende klippede vokalsamples. Denne vårkvelden i syrinenes duft ble footwork - og jukeprosjektet Lilac født.Said Warya

(Klubb Signal / Norge)

Said Warya har i lengre tid vært aktiv i Bergens kultur og musikkmiljø. Han er en fast gjenganger bak platespillerne på Bergen Kunsthall med klubb og konsert serien Klubb Signal og står bak et vell av konsepter, hvor det oftest går i electro, house og breaks.Morten Joe

(Mhost Likely / Norge)

Morten Joe har fått nederlandsk elektro gjennom morsmelken. Etter han flyttet fra Rotterdam til Bergen, har han på kort tid slått seg opp som en kredibel produsent og dj. Som dj trekker inspirasjon perkusiv og bass tung klubb musikk fra England, og kombinerer det med skitten vestkyst elektro fra Nederland. Produksjonsmessig ligger han å vaker i et moderne lydlandskap hvor han kombinerer glitchy lyddesign, med tung bass og en leken tilnærming til rytmer.Dato: fredag 26.1.

Sted: Østre

Åpningstid: 22:00 - 01:45

Billetter:

Early bird 100,-
Dør 150,-

Kjøp billetter

Ekko x Klubb Signal