Flux Collective

Flux Collective x Østre presenterer:


Flux Collective kommer til Bergen og markerer sin debutkveld i byen!

Siden 2021 har Flux Collective utgitt 20 EP-er/album i det eksperimentelle skjæringspunktet mellom techno, trance og ambient, hovedsakelig med nye norske artister og noen internasjonale innslag. Oppstått fra skogravefester og undergrunnsfester i Oslo etter pandemien, har kollektivet ikke bare slått dype røtter i scenen i Oslo, men har også oppnådd internasjonal anerkjennelse, som å bli omtalt på track-ID til Maya Told Ya-labelsjef Anetha, samt spilt i Barcelona, Paris og København.

Denne kvelden tar Flux med seg Skodde, Naboklage og Bjerregaard fra Oslo, med lokal støtte fra Linn Arnesen og Anarhika.

Facebook: https://www.facebook.com/event...


Skodde (live)

(Flux Collective / Norge)

Skodde er en techno-duo som har skapt en dyster og eksperimentell versjon av techno. Med en kombinasjon av mørke euforiske lydlandskap, uforutsigbar perkusjon og uhyggelige synthesizer-riff, har Skodde skåret ut en unik nisje for seg selv i technosjangeren, og fengsler publikum over hele verden.

Siden deres debut i 2021, har Skodde vært utrolig produktive og har allerede gitt ut tre EP-er og to album. Musikk deres spilles globalt, fra legendariske klubber som Berghain i Berlin til undergrunnsfester i Bogotá.Naboklage

(Flux Collective / Norge)

Naboklage er en protest mot skandinavisk konformitetskultur, fartsgrenser og sjangerfengsel. Oppstått fra den ulovlige skograve-scenen i Oslo både som arrangør og DJ, er han en sentral skikkelse i den nye bølgen av norske techno komponister. Naboklages unike stil inneholder en dristig blanding av rullende techno, euforisk trance og komplekse brutte rytmer, og ser alltid etter å utfordre publikum ved å rekontekstualisere det kjente.Bjerregaard

(Flux Collective / Norge)

Bjerregaard kommer fra undergrunns rave-scene i Oslo, og via Flux Collective har Bjerregaard raskt vist seg å bli en sentral figur i byens techno-scene. Hans drivende stil, fra groovy perkusjon til harde acid-linjer.Dato: torsdag 30.5.

Sted: Østre

Åpningstid: 20:00 - 00:45

Billetter:

Forhåndssalg: 150kr

Kjøp billetter