Fast Jobb

Ekko x Østre presenterer:


Julie Silset er på jobb fredag 29. september.

Ekko og Østre slår et slag for resident djen. Rollen som residerende dj og fast formidler av musikk på en klubb er et historisk ekstremt viktig element for utviklingen all dansemusikk.

Julie har vært en fast del av Østre og Ekko lenge - både som utøvende musiker, dj og dansende gjest, så nå føles det på tide å gi Julie Fast Jobb.

Gratis inngang før 22.00. 100kr inngang etter 23.00.


Julie Silset

(Ideophone Records / Norge)

Julie Silset er labelmanager, musikkprodusent og DJ med base i Bergen.

En dyp interesse for vinyl og techno/leftfield klubbmusikk danner grunnlaget for hennes musikk, der hun beveger seg mellom meditative atmosfærer og rett i fletta bangers!

Med hypnotisk perkusjon, industrielle teksturer blandet med atmosfæriske lydlandskaper, utforsker Silset spennet av sjangre som finnes i klubbmusikken.

I 2018 startet hun labelet Ideophone Records sammen med Jiska Huizing og Rudi Valdersnes, med ambisjon om å gi ut elektronisk- og elektroakustisk musikk for eventyrlystne dansere og lyttere på vinyl og digitalt. Labelet kuraterer også egne klubb eventer året rundt. Silset har medvirket på to utgivelser – I 2022 ga hun ut en remix-låt sammen med Rudi Valdersnes på Mhost Likely, og i 2021 ga hun ut på eget label i samarbeid med Jiska Huizing og deres duoprosjekt JIJU.Dato: torsdag 28.9.

Sted: Østre, Fongaard 2.etg
Østre

Åpningstid: 21:00 - 01:45

Billetter: Gratis før 23.00 100 kr etter 23.00